2777
2789
عنوان

آرزوی بزرگ

143 بازدید | 19 پست

سلام 

من یه آرزوی خیلی بزرگ دارم که شب و روز بهش فکر میکنم. حتی یک لحظه نیست که از فکرش در بیام. بعضی روزا و شب ها خیلی دلم میگیره و میشینم گریه میکنم وااقعا حالم خیلی بده ، انقد بده که خودمم باورم نمیشه ک در این حد!!

خیلی خیلی امید به خدا دارم خیلی جریان ها برام پیش اومده که واقعا نا امید کننده بوده ولی هیچ وقت امیدم رو از دست ندادم و نمیدم 

به سه نفر بیشتر آرزوم رو نگفتم ولی بعضی ها بهم میگن تو توهم زدی بشین زندگی تو و درستوبخون و خیلی جریان های سخت دیگه....

خواهش میکنم کمکم کنید یه ذره امید بهم بدید دیگه نمیدونم چیکار کنم بجز امید و درخواست از خدا 😢

دنبال شوهر سلبریتی ک نیستی انشاالله؟!

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بهتره به کسی دیگه نگی درمورد آرزوت چون اونا این طرز فکر غلط رد دارن که رسیدن به اون آرزو غیرممکن و فقط آدمو ناراحت میکنن. درصورتی که اصلا این طور نیست. شما امیدتو از دست نده.🌹💐

ن بابااا از این چیزا حالم بهم میخوره

پس هرچی هست اوکیه درموردش حرف نزن فقط تلاش کن❤

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖

اونایی که دنبال شوهر سلبریتی هستن خبر دارن یه سری دختر دیگه هم دنبالش هستن 

این.مهمه#

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

منم یه ارزو دارم که ارزوی بعضی هاست 🥺

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
نه والا من دنبال این چیز ها نیستم

این مهمه 

حالا شدیم شدی هااا ولی اینو باید درک کنی 😝