2777
2789

۱۰روز بخاطر سوزش و خارش رفتم دکتر زنان و معاینه کردو گفت عفونت داری و پاپ اسمیر و آزمایش نمونه دیگه مشابه پاپ اسمیر گرفت و گفت بری خونه خون میبینی که همینجورم شد و بخاطر یک سری مشکلات کبد که از قبل داشتم آزمایش و سونو نوشت که تو ازمایشم دیدم سطح قندخونم بالاست ک کلسترولم که چون دفه قبل دیابت بارداری داشتم شک کردم و دیروز باید پریود میشدم نشدم

امروز بی بی زدم و رفتم صبحونه همسرم رو دادم اومدم دیدم یک هاله کمرنگ افتاده دفه پیشم که حامله بودم روز دوم عقب افتادنم بی بی خط انداخت اما امروز هاله بود

بنظرتون ممکنه حامله باشم یا بخاطر همون پاپ اسمیر و اینا اینجوری شد؟اصلا حامله باشم پاپ اسمیر انجام میشه؟دکتر همونجا نمیفهمه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با پاپ اسمیر که مشخص نمیشه احتمال زیاد باردار باشید دوباره فردا بی بی بزن باید خطش پررنگتر باشه

آخه مشکل اینجاست که همسرم خیییلی مراقبت میکنه که حامله نشم و نمیدونم واکنشش چه ممکنه باشه

چون خیلی کم هم معدرت میخوام برنامه داریم ولی ۲شب قبل اینکه برم دکتر زنان نزدیکی داشتیم و چون خییلی درد داشتم و سوزش و خارش داشتم رفتم دکتر

با پاپ اسمیر که مشخص نمیشه احتمال زیاد باردار باشید دوباره فردا بی بی بزن باید خطش پررنگتر باشه

بیشتر منظورم این بود که پاپ اسمیر که دادم اگر حامله بودم نمیفتاد؟کسی دیدین هم حامله بوده و هم پاپ اسمیر داده باشه و بچه کاریش نشه؟

عزیزم به تعداد رابطه نیست ممکنه همون دفعات کم زمان تخمک گذاری شما بوده،احتمال کاذب بودن هم هست اگه فردا هم باز خط افتاد پس باردار هستی آز بده،هدیه خداست ان شاءالله که واکنش همسرتون هم مثبته

عزیزم به تعداد رابطه نیست ممکنه همون دفعات کم زمان تخمک گذاری شما بوده،احتمال کاذب بودن هم هست اگه ف ...

چقد شما آرامش میدی ممنونم خدا دلتو همیشه اروم نگه داره😗