2777
2789
عنوان

خواب دیدم...

110 بازدید | 14 پست

از بین چندتا ادم قرعه کشی زیارت امام رضا کردن اسم مامانم دراومد

یعنی تعبیرش چی میتونه باشه

تو این شرایط هم مادرم اصصصلا شرایط رفتن به مشهد رو نداره

خیرهان شاءالله 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر باشه ان شاءالله 🌹

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین

میشه بیاین دعام کنید لطفا که عشقم هر چی زودتربرگرده و باهام آشتی کنه وتا عید عقد کنیم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم برام دعا کنین التماستون میکنم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
برای منم دعا کنید زیارت امام رضا علیه السلام نصیبمون بشه..  .  ممنون از دعاهاتون

ان شالله

خدا به هممون یه زیارت با خیال راحت و به دور از هیچ نگرانی نصیبمون کنه

این روزا زیارت دوتی دردمونه فقط

میشه بیاین دعام کنید لطفا که عشقم هر چی زودتربرگرده و باهام آشتی کنه وتا عید عقد کنیم اسمم طاهره اس ...

طاهره جان من امروز چون اولین روز ماه رجب بود روزه گرفتم اگه خدا قبول کنه

و از صمیم قلب از خدا میخوام اگه اون که رفته همیشه باهات میمونه و برای همیشه حالت کنارش خوبه برگرده و باهم همیشه درکنار هم باشین

هیچوقت هیچ چیزی رو به زور نخواه

اخر یه روز پشیمون میشی

طاهره جان من امروز چون اولین روز ماه رجب بود روزه گرفتم اگه خدا قبول کنه و از صمیم قلب از خدا میخوا ...

مرسی عزیزم ولی به پشیمونیش میارزه تورو خدا دعا کن آشتی کنیم و تا عید عقد کنیم تورو خدا