baran7531 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 1669 عنوان بیایین ببینم😂😂😐 175 بازدید | 23 پست صبحتون بخیر😂🤩خانما من تعداد خیلی زیادی جزوه و مطالب دارم برای چاپ اما هزینش خیلی سنگین میشه بنظرتون برم دستگاهش بگیرم میدونید چ قیمته دوستان لطفا فقط ریپ بزنین لایک نکنید 1399/11/25 | 04:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shakila76shokolat عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 5646 صبح بخیر خوش خنده اگ میخوای مناسب پات در بیاد برو انتشارات دن دانشگاه ارزون تر میگیره دستکاهشو خبر ندارم خیر حاجت سنگینی دارم برام دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91727 من جکهر نداره دستگاهم😂 کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
baran7531 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 1669 صبح بخیر خوش خنده اگ میخوای مناسب پات در بیاد برو انتشارات دن دانشگاه ارزون تر میگیره دستکاهش ... اهان گلییی ممنونتقریبا چقد ارزونتره الان بازن؟ دوستان لطفا فقط ریپ بزنین لایک نکنید
shakila76shokolat عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 5646 اهان گلییی ممنون تقریبا چقد ارزونتره الان بازن؟ آره بازن نسبت ب بیرون بهتر بمد دقیقزیادم نیس چقد ارزون تره خب ازشون بپرس شماره دارن حاجت سنگینی دارم برام دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91727 وای چقدر فجیع یعنی صب شدو من هنو بیدارم من چی بگم کخ سه شبه از چرک گلو بیدار میشم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
baran7531 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 1669 آره بازن نسبت ب بیرون بهتر بمد دقیقزیادم نیس چقد ارزون تره خب ازشون بپرس شماره دارن شمارش تو گوگل میتونم پیدا کنمچی باید بزنم دوستان لطفا فقط ریپ بزنین لایک نکنید
baran7531 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 1669 من چی بگم کخ سه شبه از چرک گلو بیدار میشم خدا بد نده عزیزم🥺 دوستان لطفا فقط ریپ بزنین لایک نکنید
baran7531 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 1669 من جکهر نداره دستگاهم😂 دستگاه رو بده من خودم جوهر براش میگیرم😂😂😂 دوستان لطفا فقط ریپ بزنین لایک نکنید
baran7531 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 1669 وای چقدر فجیع یعنی صب شدو من هنو بیدارم بله متاسفانه😂😑 دوستان لطفا فقط ریپ بزنین لایک نکنید
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91727 دستگاه رو بده من خودم جوهر براش میگیرم😂😂😂 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
اسحاقم عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 10964 من چی بگم کخ سه شبه از چرک گلو بیدار میشم آخی. آب نمک قرقره کن. شیر گرم بخور قبل از خواب . چای نبات و چای زعفرون و کلا چیزای گرم بخور . چرب و شور نخور
shakila76shokolat عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 5646 شمارش تو گوگل میتونم پیدا کنم چی باید بزنم انتشارات دانشگاه شهرتون دانشجو هم آشنا داشته باشی میفرسته برات مثلا من مال اهوازو دارم حاجت سنگینی دارم برام دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .