2777
2789
عنوان

بیایین ببینم😂😂😐

175 بازدید | 23 پست

صبحتون بخیر😂🤩

خانما من تعداد خیلی زیادی جزوه و مطالب دارم برای چاپ اما هزینش خیلی سنگین میشه بنظرتون برم دستگاهش بگیرم میدونید چ قیمته

دوستان لطفا فقط ریپ بزنین لایک نکنید

من جکهر نداره دستگاهم😂

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبح بخیر خوش خنده  اگ میخوای مناسب پات در بیاد برو انتشارات دن دانشگاه ارزون تر میگیره دستکاهش ...

اهان گلییی ممنون

تقریبا چقد ارزونتره 

الان بازن؟

اهان گلییی ممنون تقریبا چقد ارزونتره  الان بازن؟

آره بازن 

نسبت ب بیرون بهتر بمد دقیقزیادم نیس چقد ارزون تره خب ازشون بپرس شماره دارن 

حاجت سنگینی دارم برام  دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .
وای چقدر فجیع یعنی صب شدو من هنو بیدارم

من چی بگم کخ سه شبه از چرک گلو بیدار میشم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
آره بازن  نسبت ب بیرون بهتر بمد دقیقزیادم نیس چقد ارزون تره خب ازشون بپرس شماره دارن

شمارش تو گوگل میتونم پیدا کنم

چی باید بزنم

دستگاه رو بده من خودم جوهر براش میگیرم😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

شمارش تو گوگل میتونم پیدا کنم چی باید بزنم

انتشارات دانشگاه شهرتون دانشجو هم آشنا داشته باشی میفرسته برات مثلا من مال اهوازو دارم 

حاجت سنگینی دارم برام  دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .