2777
2789
عنوان

تجربه در زندگی مشترک😭

169 بازدید | 5 پست

چندتا چیز مهم: ۱- شوهرت اگه اومد از خانوادش بد گفت بزن تو ذوقش بگو به من ربطی نداره هیچوقت شما نظرتون رو نگین حرفای خودشون یادشون میره ولی مال تورو رو در رو میکنن... و اجازه میدن به خودشون ک راجب خانواده تو هم بحرفن.

۲-اگه استقلال مالی داشته باشید عالی میشه چون درغیر اینصورت مردا زیر پوستی حس رییس بودن و خود برتر بینی میکنن و غرور شمارو میشکنن ..

۳-ما زنا خیلی دل نازکیم باید یاد بگیریم سنگ دل باشیم👊

کاش میشد سرنوشتو از سرنوشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تاپیک هات رو خوندم قضیه پسرت چی شد ؟

فعلا آزمون هارو میریم تشخیص قطعی اوتیسم نگرفتم ولی هست فکر می‌کنم .خیلی رو خودم کار کردم تا حقیقتو قبول کنم همچی خوب پیش بره🙏

فعلا آزمون هارو میریم تشخیص قطعی اوتیسم نگرفتم ولی هست فکر می‌کنم .خیلی رو خودم کار کردم تا حقیقتو ق ...

راستش پسر منم حدود یک ماه دیگه کمتر سه سالش میشه. فقط کلمه میگه جمله نه تازه کلماتی که میگه هم خیلی ناقص مثلا به خیار میگه گار یا گلابی میگه لالی

منم نگران شدم پوشک هم هنوز نگرفتم نمی دونم باید چکار کنم همکاری نمی کنه 

راستش پسر منم حدود یک ماه دیگه کمتر سه سالش میشه. فقط کلمه میگه جمله نه تازه کلماتی که میگه هم خیلی ...

تماس چشمی و ارتباطش با بقیه چطوره؟