بچها من خیلی باکس دارم که بعضیاشونو من برای شوهرم گرفتم بعضیاشون شوهرم برای من برای ولنتاین زشته هدیه شو بزارم تو یکی از همون باکس هایی که دارم یا برم باکس بگیرم؟ بودجه ام چهارصد و خورده ایه کلا میترسم ازش خرج کنم برای روز مرد کم بیارم
🥰ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)
واقعا باکس و جعبه و تزیین و ... برا مردا هیچ اهمیتی نداره! پولتو دور نریز
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
تو این ساک گوشه ای کلا ساکه یه سریشم اونور به عالمه ام جعبه چوبی دستبند و گردنبند ساعتو اینا دارم میگم به جاش رو روز مرد کار کنم که بتونم ی چیز خوب بگیرم
🥰ممنون میشم واسه اینکه زودتر بریم سر خونه زندگیمون دعا کنید برامون 🙏هیچوقت به خدا نگو مشکل بزرگی دارم... به مشکلات بگو خدای بزرگی دارم... :)