2777
2789
عنوان

متاهل ها... خانوده همسر

215 بازدید | 16 پست

اونایی ک قطع رابطه هستین.... اذیت نمیشین شما رابطه ندارین شوهرتون باهاشون در ارتباط باشه 

ب نطرم این ی جور بی احترامی شوهر ب زنش هست وقتی خانواه ش ب زنش بی احترامی کنن شوهر با اونا بازم در ارتباط باشه چقدر این است حرکت بده ب نظرتون؟؟؟ 

بیایین در این مورد حرف بزنیم 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 

چرا فکر میکنید همسرتان بباید به خاطر شما قید خانوادشو بزنه؟

اگه همچین کاری کرد ازش بترس چونکه ی روز هم راحت قید تورو میزنه

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰.مامان هانا خانم هستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم درسته نمیشه که یکی با خانوادش قطع رابطه کنه خب شما نمیسازی نرو اعصابتم خراب نکن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

مردی ک خونوادش رو ول کنه، زنشم ول میکنه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
نه خب شوهر حق داره بره بیاد بخاطر زنش ک نمیشه از خونوادش ک کلی زحمتشوکشیدن دست بکشه تنها کاری ک شوهر ...

خب بالاخره ک تاثیر می زاره دیگه... و مشکل همينه

اتفاقا مردی که بخاطر زنش قید خانواده رو میزنه به درداشغالی میخوره

اینجور زندگیا نه برکت دارن نه خوشبختی

دیدم که میگم 

فقط 35 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰.مامان هانا خانم هستم

بنظرم درسته نمیشه که یکی با خانوادش قطع رابطه کنه خب شما نمیسازی نرو اعصابتم خراب نکن

مشکل من نیست... خواهرم با شوهر ش این مشکل رو داره... راستش توقع داره شوهردش ب خاطر خواهرم با خانوده ش سر سنگین باشه.. میگه شوهرم قبول داره اونا ب من بی احترامی می کنن ولی بازم پروانه وار دورشون می گرده و اینجوری ب خانوده ش میگه هر جوری با زنم رفتاز کنین بازم من دور شما میگردم... میگه اینجوری هیچ وقت خانواه ش یاد نمی گیرن ب من احترام بزارن... شوهر ش هم میگه اونا ب تو بی احترامی می کنن نرو خونشون ولی من هر کاری هم هم خانوده م کنن ازشون دست نمی کشم 

خب بالاخره ک تاثیر می زاره دیگه... و مشکل همينه

خب ادم باید سعی کنه قطع رابطه نکنه اگ خیلی اذیت شد یکم دوری کنه ولی قطع رابطه نه و اینکه اگه زن یکم سیاست بلد باشه شوهرشو میکشه سمت خودش و کارش باخونواده ی شوهر به جای باریک نمیکشه

مشکل من نیست... خواهرم با شوهر ش این مشکل رو داره... راستش توقع داره شوهردش ب خاطر خواهرم با خانوده ...

به خواهرتون بگین پر توقعه و غیر منطقی خودش باید جوری برخورد کنه که عزیز و‌محترم باشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام