2777
2789

من امروز فرداس که میخوام اجبار به خانوادم ازدواج کنم😔😔😔😔😔هیچ حسی به پسره ندارم😭😭😭ـتو رو جون مادرتون برام صلوات بفرستین که ازدواج سر نگیره😔😔🙏🙏به دعاااوتون احتیاج دارم😔😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برلی من نمیشه بگب اجبار ولی برای فرار از خانه پدری و گیرهای اونها تن به ازدواج دادم. خیلی تلاش کردم طلاق بگیرم نشد. شوهرم گفت نخیر زندگی می‌کنیم. من فکر میکردم عشق خیلی قشنگ ولی میبینم خیلی انگار معنی نداره خیلی از عشاق هم به طلاق مبرسن

یعنی چی به اجبار؟مگه هنوزم هست این چیزا؟؟!!!خب خودت به پسره بگو نمیخوام.

پسر داییمه بعدش بابام بام لج کرده😔😔کل خانواده تموم داداشام راضی ان منم چون همع راضی ان دیگع موافقت کردم میشه برام دعا کنین😔😔😔😔

پسر داییمه بعدش بابام بام لج کرده😔😔کل خانواده تموم داداشام راضی ان منم چون همع راضی ان دیگع موافقت ...

چرا راضی نیستی عزیزم؟مگه پسره چشع؟

اللَّهُمَّ عجل لولیک الفرج🙏🏻سلامتی امام زمان (عج)صلوات🥀
پسر داییمه بعدش بابام بام لج کرده😔😔کل خانواده تموم داداشام راضی ان منم چون همع راضی ان دیگع موافقت ...

با دعا کاری پیش نمیره عزیزم.برا چی موافقت کردی؟تو میخوای باهاش زندگی کنی بعد بقیه موافقن؟؟!!من بجای دعا کردنت بهت پیشنهاد میدم یکم جرعت و شجاعت داشته باش و برا آیندت خودت تصمیم بگیر.نه داداشاتو بابات

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
چرا راضی نیستی عزیزم؟مگه پسره چشع؟

خوبه پسرره نح معتاده نه دختر بازع کلا اخلاق عالی عالی خیلی اخلاقن خوبع این که دنبال دختر مردم نیس و خانوادم راضی هستم(; ولی پسرع کلا قیافع خوبی نداره😔😔😔صورتش خیلی خوشگله ولی چاقه بی ریخته😔😔😔😭😭😭😭😭😭😭

خوبه پسرره نح معتاده نه دختر بازع کلا اخلاق عالی عالی خیلی اخلاقن خوبع این که دنبال دختر مردم نیس و ...

یعنی تو فقط با چاقیش مشکل داری؟اگه همینه خو فوقش رژیم میگیره وزنش درست میشه 

من به بابام گوفتم مخالفم😔😔😔گوش نکردن 😭😭😭

بابات که فایده نداره.به پسره بگو.پسر داییتم که هست،خیلی رک بگو تو پسر خیلی خوبی هستی ولی من حسی بهت ندارم و مطمئن باش کنار کسی که دوست نداره خوشبخت نمیشی.تمام

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
جدی؟   اگح تو با این خصوصیات بود قبول میکردی؟

عزیزم راجع به چیزی نگران باش که نشه تغییرش داد 

این بنده خدا فقط چاقه،قشنگ بشین خیلی دوستانه بهش بگو من دوس دارم وزنتو کمتر کنی