2777
2789
عنوان

بیبی چک

143 بازدید | 22 پست

سلام ، من سه شنبه پیش یه بیبی چک زدم بعد همون موقع نگاه کردم بعدش رفتم بیرون شب برگشتم خونه نگاه کردم دوباره دیدم یه هاله خیلیییییی کمرنگی داره خیلیی کمرنگ، بعد دو روز بعدش دوباره بیبی چک زدم بعد از یه ربع دوباره هاله انداخت مثل قبلی بود شاید یکم معلوم تر، نمیدونم حالااا یعنی مثبته؟ 

اگرم بیبی چک خراب باشه خب یدونش خرابه نه دوتاش ههم؟

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه باردار باشی همون موقع نشون میده مثه من🤩

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
بعد یک ربع دیر نیس همون موقع تا دوسه دقیقه بعدش نشون میده اگه مثبت باشع ها

عه نمیدونم والا اخه میگم پس چرا دوتا بیبی هاله انداخته🤔

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
ان شاء الله که بارداری   بیبی چک منم بعد نیم ساعت هاله انداخته بود بعدش دیدم باردارم

جدی میگی؟ 

اخه من بچه ۶ ماهه دارم بیشتر نگرانم😄 بازم ایشاالله هرچی خیره

ابجی جان بی بی چک باید همونجا هاله بندازه من ماه پیش سه تا بی بی چکم بعد ده دقیقه هاله انداخت و متاس ...

عههه ای بابا:( ایشاالله به زودی نتیجه بگیری

چند از موعدت گذشته؟

راستش تازه ۶ ماهه زایمان کردم هنوز پریود نشدم،

اگه باردار باشی همون موقع نشون میده مثه من🤩

عزیزمم مبارکه😍😍

عزیزمم مبارکه😍😍

مرسی گلم انشالله شما هم باردارین

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️