2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سختی :)

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
اینطور نیست عزیزم

چرا تا حدودي درسته كسي ٣ رشته اول تجربي رو قبول بشه ٣ حالت بيشتر نداره يا نابغست مثل رستگار رحماني يا سهميه داره يا حداقل دقت كن ميگم حداقل ٢ سال پشت مونده و بكوب خونده و از همه چي گذشته و روزي ١٥ ساعت و ١٠٠٠ تا تست زده 

چرا تا حدودي درسته كسي ٣ رشته اول تجربي رو قبول بشه ٣ حالت بيشتر نداره يا نابغست مثل رستگار رحماني ي ...

ولی ۹۰ درصد خارج از اینایی که گفتی هستن

با پشتکار خوندن

نه هوش آنچنان داشن

نه سهمیه داشتن

نه امکانات خفن و کلاس رفتن

هم اینکه سال اول قبول شدن

فقط و فقط تلاش کردن

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
چرا تا حدودي درسته كسي ٣ رشته اول تجربي رو قبول بشه ٣ حالت بيشتر نداره يا نابغست مثل رستگار رحماني ي ...

روزی ۱۵ ساعت؟ به یاد ندارم سال کنکورم روزی بیشتر از ۱۲ ساعت و نیم درس خونده باشم یا بیشتر از ۱۵۰ تست زده باشم

ولی ۹۰ درصد خارج از اینایی که گفتی هستن با پشتکار خوندن نه هوش آنچنان داشن نه سهمیه داشتن نه امک ...

عزيزم شما وقتي امكانات نداشته باشي كه كلاس بري مدرسه غير انتفايي بري روش هاي تست زني سريعو بهت ياد بدن يا وقتي باهوش نباشي چجوري ميخواي تست شيمي رو تو ١ ديقه بزني؟! بعدم من از خودم نميگم خود وزارت امار داد ٦٠ درصد دانشجوهاي پزشكي سهميه اي هستن برين بخونين الانم تو دانشگاهم ميبينم كه طرف رفته مجارستان روسيه و فلان دو ترم خونده برگشته پول داده راحت ثبت نامش كردن پس ميشه همون پول و امكانات كه بايد داشته باشي نفرات اول كنكور هر سالو ببيني امكان نداره تيزهوشاني يا غير انتفايي نبوده باشن الكي ميگن ما خوندمون خونديم و هيچ كلاسي نرفتيم 

عزيزم شما وقتي امكانات نداشته باشي كه كلاس بري مدرسه غير انتفايي بري روش هاي تست زني سريعو بهت ...

خودت با سهمیه و هوش انچنان پزشکی قبول شدی؟ کدوم آمار؟ منبعش نشونم بده

من خودم هیچ کلاسی نرفتم هیییییییچ کلاسی

مدرسه هم اکثر مواقع نمیرفتم خودم میخوندم

سهمیه هم نداشتم

هوشمم متوسط

اکثر بچه ها هم همینجورن

خودت با سهمیه و هوش انچنان پزشکی قبول شدی؟ کدوم آمار؟ منبعش نشونم بده من خودم هیچ کلاسی نرفتم هیییی ...

نه من پرستاريم ادعا هم ندارم ولي چون خودم تجربي بودم ميدونم 

امارش تو اينترنت هست همين جمله رو سرچ كنين ٦٠ درصد پزشكي ها سهميه اي هستن 

خب شما باهوش بودي 

بعدم هميشه تو هر موضوعي استثنا هست اما نبايد معيار قرار داد