2777
2789
عنوان

چجوری از شر افکار منفی خلاص شم

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 20 پست
اگه خیلی اذییتی قرص هم جوابه ها یه دکتر بری بهت میده یه دوره میخوری بهتر میشی احتمالا سرتونینت پایین ...

ازدواج کردم

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست!

جهت رفع استرس اضطراب ترس

دستوری مجرب برای کسانی که استرسی هستند وتپش قلب آنها بالا هست مفید میباشد

برای رفع استرس .اضطراب .تپش قلب . ترس واهی. خفگی وبُغز بی دلیل که اکثراً از آن رنج میبرند این دستور زیر را انجام دهند که خیلی مفید میباشد

عرق بهارنارنج گلاب عرق هل بمقدار مساوی قاطی کرده وسپس آیات زیر را هر کدام هفت مرتبه تلاوت کنید و بر آن بدمید(فوت ) وروزی دو استکان صبح وعصر میل کنید

یا متوانید آنها را بنویسید ودر 

گلاب وبهارنارنج وهل حل کنید

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ 

قُلْنَا يَا نَارُ كُونِي بَرْدًا وَسَلَامًا عَلَىٰٓ إِبْرَاهِيمَ 

کانال طب وعلاج روحانی قرآن درمانی

.........................

وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاءٌ وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِینَ وَلاَ یَزِیدُ الظَّالِمِینَ إَلاَّ خَسَارًا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ختم مجرب سوره انشراح

جهت رفع وحل مشکلات  و حاجت روایی

هرروز صبح در وقت بین الطلوعین به نیت حل مشکلات اداری. مالی .خانودگی.گره گشایی.دفع دشمن.تحصیل.تقویت حافظه.زیادی صبر وتواضع وفروتنی.ارامش روحی وجسمی وغیره.....
سوره انشراح هفت مرتبه باخلوص نیت وتقرب الی الله تلاوت شود.

بسم الله الرحمن الرحيم أَلَمْ نَشْرَحْ لَكَ صَدْرَكَ (1) وَوَضَعْنَا عَنكَ وِزْرَكَ (2) الَّذِي أَنقَضَ ظَهْرَكَ (3) وَرَفَعْنَا لَكَ ذِكْرَكَ (4) فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْراً (5) إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْراً (6) فَإِذَا فَرَغْتَ فَانصَبْ (7) وَإِلَى رَبِّكَ فَارْغَبْ (8)
خداوند در سوره شرح روی عسر ویسر تاکید میکند که بعد از هر گره یک گشایش هست در ایه فان مع العسر یسرا در ایه بعداز میفرماید انِّ مع العسیر یسرا یعنی بعد از گره گشایش هست منظور هیچ گره ای بسته نمیماند وباز میشود.فقط اینکه هر وقت فارغ شدی روی بخدا بیاور وبا رغبت یعنی باخواست خودت وخلوص نیت وبه زبان عام از ته دل از خدا درخواست کمک کن  نه از روی رفع تکلیف چون خداوند از درون  ونیت ما باخبر است .توضیح به صورت ساده بیان شده که همه متوجه عظمت وخواست وارداده خدا در مشکلات وحل مشکلات بشوند. تا ما از خدا درخواست کمک نکنیم خدا کمک نمیکند ادعونی استجب لکم اجیبُ دعوة الداعِ اذا دعانِ . 
ازدواج کردم

ببین یه پیشنهاد دیگم دارم برات اینا همه رو خودم امتحان کردم.شب قبل خواب حدود ۱۰ دقیقه رو بزار برای تنفس عمیق شکمی چشمات و میبندی و سعی میکنی کامل همه چی رو از ذهنت ببری یه تصویر خوب میاری تو ذهنت که خوشحالت میکنه از بینی نفس و میدی داخل شکم بادش میکنی شکمت رو از هوا بعد تو مرحله دم شکم رو خالی میکنی به سینه و بعد از بینی هوا رو میدی بیرون اینکارو چندین بار انجام بده و براش وقت بزار وقتیم ک انجامش میخوای بدی تو ریلکس ترین حالت ممکن باش حتی میتونی دراز کشیده باشی فقط شل شل میکنی.وقتی تموم میشه تایم یهو حس میکنی بدنت پر ریلکس شده برا من این خیلی جواب داد از یکی از خانم هایی که یوگا کار میکرد یاد گرفتم تو اینستا

میترسم افکارم تاثیر رو زندگیم بذاره اخه قبل فوت مامانم مدام میترسیدم که مامانم فوت کنه و فوت شد&nbs ...

چه بنویسی چه نه افکار مزاحم از سرت بیرون نمیاد چون نمیتونی جلوی افکار رو بگیری چند روز امتحان بکن ببین نتیجه میده هرچی تو ذهنت میاد بنویس بعد پاره اش کن و بندازش دور

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
ببین یه پیشنهاد دیگم دارم برات اینا همه رو خودم امتحان کردم.شب قبل خواب حدود ۱۰ دقیقه رو بزار برای ت ...

ممنون عزیزم امتحان میکنم

به فکر افتادم که انرژی درمانی کنم

یه اشنایی داریم که انرژی درمانی بلده

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست!