2777
2789
عنوان

بچه ۱۵ماهه کرونا میگیره؟

89 بازدید | 8 پست

سلام شوهرم دو روزه میره خونه عمه اش که دیروزشوهرش بر اثر کرونا فوت شد کل خانواده‌شون هم گرفته بودن و هنوز بعضیاشون خوب نشدن از صبح میره تا شب و دخترمو بغلش میگیره دلم میلرزه خودم ک حتما می‌گیرم ازش فقط نگران دخترمم باهاش دعوای بزرگی کردم ولی دوباره امروز از صبح رفته اونجا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راش نده خونه

بچه به کنار خودت بگیری طوریت شه بچت بدون خودت چطوری بزرگ بشه

درو قفل کن نزار بیاد خونه بگو دو هفته میمونی همونجا

خودتم مایعات گرم و چیزای گرمی بخور

خدایا مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان 🕯

بله میگیره..چرا میره؟؟؟

و بِالوالِدَینّ کُمکوا تَکونوا البِیت.......!!🙏🏻به پــــــــــدر و مــــــــــادر خــــــــــود در خــــــــــانه تکــــــــــانی کــــــــــمک کنـــــید......!!!💪🏻مــــامـانم در حـــــال گـــول زدن مــــــن ☹️مــــــــــیگه حدیثه🥴..........................................غمگینم😔😔😔.خالی بستم ....خدا شاهده دارم میترکم از خوشی 😂فقط دیدم مد شده،گفتم منم بگم.لامصب بد جور کلاس داره!!!!!بذار یه بار دیگه بگم:غمگینم😔😞😂😂✌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌✌         ................................................. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌یعنی داغونما......دیشب تا صبح نشستم، با هر دینی حساب کردم بازم میرم جهنم !!!!!!!!!!!!!!!‍‌‌‌‌‌‍‌‍‍‌😂‌‌‍‌‌‌‌‌‍‌‍‍‌😂‌‌‍‌‌‌‌‌‍‌‍‍‌😂‌‌‍...........................زندگی من اینجوریه که مثل روان شناسا صحبت میکنم؛مثل روانیا عمل میکنم❤

چقدر آدما خودخواه شدن نه به خودشون نه به زن و بچه اشون رحم نمیکنن 

اون وقت میخوایم این کرونای لعنتی ریشه کن شه!!!! 

زنگ بزن به بهداشت محلتون گزارش بده 

درخت کوچک من به باد عاشق بود کجاست خانه باد!؟