2777
2789
عنوان

کیکی که سفرش دادم و کیکی که تحویل گرفتم بیایین بگین خیلی بد شده؟ 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 4612 بازدید | 215 پست
عزیزم میشه بگین واسه جشن تکلیف آبجیت چیکار کردین؟کادو چی دادین؟و خلاصه هرچی روس راری تعریف کن ننم ب ...

نیومدی گلم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم عکس بعد اصلاح کیک رو گذاشتی منم لایک کن❤️

عزیزم هرکار کردم نشد تگت کنم یه تاپیک دیگه زدم بیا اونجا 😘

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
الان اومدم،ببخشید... میتونی بیای؟

سلام عزیزم الان هستید؟

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

الان اومدم،ببخشید... میتونی بیای؟

بذارید ب جای عکس فرستادن بهتون بگم چیکار کردیم..

یه کیک خریدیم ی دختر بود رو کیک با مهر و جا نماز و تسبیح... چون جز خودمون کسی نبود ۱.۵ کیلویی گرفتیم..

بعد رو میز چند تا از اون شمع های کوچیک گذاشتیم روشنشون کردیم.. ژله درست کردیم.. گذاشتیم رو میز.. قرانو رو رحل گذاشتیم اونم رو میز گذاشتیم..  تو ی ظرفم شکلات ریختیم گذاشتیم.. قرآنو بازش کردیم لاش ی شاخه رز قرمز گذاشتیم.. چادرشو هم حاضری از مدرسه گرفته بودیم براش یدونه تل گرفتیم.. صورتی و سفید.. بادکنک گرفتیم سفید و صورتی همرنگ چادرش... هم از اون خال خالی ها همم سادشو.. رو پرده تزیین کردیم..  

چند تا هم بادکنک گذاشتیم رو مبلا..  😂

یدونه شعر جشن تکلیف هس اسمش شده ام نه ساله هست.. اونو دانلود کن بگو حفظ کنه بخونه شمام فیلم بگیرین.. یدونه سوگند نامه جشن تکلیف هس.. اونو هم بنویسید رو ی کاغذ بدید بخونه فیلم بگیرید ازش.. یدونه هم یکی از سوره های قرانو بخونه... چند تا عکسم انداختیم جا نماز پهن کردیم تو یکیش قنوت گرفت.. تو یکیش سجده رفت.. تو یکیش تشهد.. اینجوری دیگه 😂😂