شهرزاد۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 1978 عنوان خانمای وارد به لوازم ارایش 74 بازدید | 15 پست میشه بگید اسم این چیه؟و چطوری باید ازش استفاده کنم؟ تیکر روز کنکوره..... کنکوری که قرارهست منو به آرزوهام برسونه😊 1399/11/24 | 15:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59844 کو کو هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁
شهرزاد۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 1978 کو هرکارکردم نشد عکس بزارم لود نمیشهببین یه ماده هست مثل اب و روغنهروش نوشته8cup watercleansingoil-control smoothing water تیکر روز کنکوره..... کنکوری که قرارهست منو به آرزوهام برسونه😊
شهرزاد۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 1978 کو کو عکس اپلود نمیشه چرا تیکر روز کنکوره..... کنکوری که قرارهست منو به آرزوهام برسونه😊
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59844 هرکارکردم نشد عکس بزارم لود نمیشه ببین یه ماده هست مثل اب و روغنه روش نوشته 8cup water cle ... برا پاک کردن ارایشعاینو میزنی ب پد میزنی ب صورتت بعد صورتتو میشوری هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁
شهرزاد۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 1978 برا پاک کردن ارایشع اینو میزنی ب پد میزنی ب صورتت بعد صورتتو میشوری وای من فکر میکردم این ابرسان پوسته😆😆😆 تیکر روز کنکوره..... کنکوری که قرارهست منو به آرزوهام برسونه😊
شهرزاد۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 1978 برا پاک کردن ارایشع اینو میزنی ب پد میزنی ب صورتت بعد صورتتو میشوری ای مرسی راهنماییم کردیخیلی چیزا رو خرید عردسیم بود نمیدونم چی به چه تیکر روز کنکوره..... کنکوری که قرارهست منو به آرزوهام برسونه😊
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59844 وای من فکر میکردم این ابرسان پوسته😆😆😆 البته فک کنم عکسشو بفرستی بهتره هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁
شهرزاد۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 1978 برا پاک کردن ارایشع اینو میزنی ب پد میزنی ب صورتت بعد صورتتو میشوری removing& skin whitening and brightening cream مارک lancomeاین فکنم لایه بردار هست درسته؟یه چند شب زدم صورتم داغون شد تیکر روز کنکوره..... کنکوری که قرارهست منو به آرزوهام برسونه😊
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59844 removing& skin whitening and brightening cream مارک lancome این فکنم لایه بر ... سفید کننده و روشن کننده هم هست وقتی اینو میزنی باید حتما ضد افتاب بزنی حتی تو خونه هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁
شهرزاد۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 1978 البته فک کنم عکسشو بفرستی بهتره قبلا میزدم روی این تصویره عکس و میزاشتم ثبت میکردمالان نمیشه هرکار میکنم تیکر روز کنکوره..... کنکوری که قرارهست منو به آرزوهام برسونه😊
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59844 قبلا میزدم روی این تصویره عکس و میزاشتم ثبت میکردم الان نمیشه هرکار میکنم الان سایت خرابه باید اپلود کنی هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁
شهرزاد۱۳۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/10 تعداد پست: 1978 سفید کننده و روشن کننده هم هست وقتی اینو میزنی باید حتما ضد افتاب بزنی حتی تو خونه اهانبه نظرتون استفاده کنم؟ پوستم نابود شده نابود اصلا بهش نمیرسممنافذ پوستم باز شده خیلی جوش میزنه جوشاشو درمیارم زخم میشه تیکر روز کنکوره..... کنکوری که قرارهست منو به آرزوهام برسونه😊
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59844 اهان به نظرتون استفاده کنم؟ پوستم نابود شده نابود اصلا بهش نمیرسم منافذ پوستم باز شده خیلی ... ماسک قابض منافذ بگیر عزیزم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁