2777
2789

بنظر من اگه میخوای بزاری یه بار پشت سر هم بزار ،،

اینجوری هرشب بخوای یه تیکه بزاری آدم سرد میشه یا حوصله اش نمیگیره بخونه ،،یا کلا یادش می‌ره که بخونه !!

بنظرم زود زود بزار شایدم رفت تو پربازدیدا،،،،،چون خیلی وقته کسی داستان واقعی زندگیش رو نگفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر مادرم دخترخاله پسرخاله ن.عموم عاشق مادرم بوده پدرمم عاشق دختر عمه ش.پدر بزرگم ب بابام پیشنهاد میده ک دختر خاله ت رو بگیر بهتر از دختر عمه ت هست.خلاصه عموم چیزی نمیگه و مامان بابام ب خواست خانواده ها ازدواج میکنن.

ازدواجی ک حاصلش هشتا بچه اس.دوتا دختر.شش تا برادر....همه هم مجردیم

بچه بودم خواهرم خودارضایی یادم داد.

بردارم بهم تجاوز کرد آسیب اینا هنوز با من هست

من مدرسه میرفتم بچه درس خونی بودم ولی همیشه بخاطر دماغ گنده م تحقیر میشدم

ولی چون درس خون بودم احترامی ک بقیه برام میذاشتن از شدت تحقیرا کم میکرد

مامان بابام مدام با هم جنگ و دعوا داشتن از هم جدا هم نمیشدن.....بابام خیلی آدم زرنگی بود....از لحاظ اقتصادیاا.ولی ب واسطه گشتن با دوستای ناباب از سال۷۴یعنی چهار سال بعد تولد من معتاد میشه ولی بازم کار میکرد از نظر خورد خوراک هیچی کم نداشتیم ولی ب بهداشت و پوشش ما اصلا اهمیت نمیدادن

من دختر منزوی شده بودم هیچ جا دوست نداشتم برم.تو سن یازده سالگی عاشق پسر عمه م شدم 

اومدم دبیرستان کم کم دوس داشتم با جنس مخالف ارتباط داشته باشم

بالاخره دبیرستان تموم شد و من همچنان دنبال عشق میگشتم چیزی ک نداشتم

تو دوره پیش دانشگاهی اولین بار با یه مرد زن دار وارد رابطه شدم

برادرم فهمید کلا درگیری و کلی زجر...ولی مرده میخواست از خانمش جدا شه با من ازدواج کنه......این ارتباط قطع شد....من رفتم دانشگاه تو زمان دانشگاه با یکی از افسرای بزرگ نیرو دریایی سپاه آشنا شدم...

پدر مادرم دخترخاله پسرخاله ن.عموم عاشق مادرم بوده پدرمم عاشق دختر عمه ش.پدر بزرگم ب بابام پیشنهاد می ...

خب بگو عزیزم 

خدایا دلم انقد گرفته که کسی جز تو نمیتونه درک کنه خداجونم ازت معجزه میخوام خدایا منو به حال خودم رها نکن 
پدر مادرم دخترخاله پسرخاله ن.عموم عاشق مادرم بوده پدرمم عاشق دختر عمه ش.پدر بزرگم ب بابام پیشنهاد می ...

وااا خب اگه میخوای بزاری باید پشت سر هم بزاری زود زود ،

عزیزم بزار من چک میکنم میخونم 

افسره هم زن و بچه داشت بکارتمو باهاش از دستدادمو نامردی رو در حقم تموم کرد

من دانشگاه میرفتموو ب یکی از هم دانشگاهیام ابراز علاقه کردم پسره عاشق شد آخرای درسش بود و من ترم پایینی زود رفت سربازی ک بتونه کار پیدا کنه بیادخواستگاری منم هی تحت فشار میذاشتمش ک زود باید بیای خواستگاری بیچاره از ترس از دست دادنم خودش ب بابام زنگ زده بود....زمانی ک میخواست بیاد خواستگاری زدم زیر همه چیز جواب تلفنای خودش و خانواده ش هم نمیدادم خواهرش پیامم داد ک جوابش بده داره دیونه میشه....ولی با سنگدلی گفتم ازش متنفرم