gilda_az مدیر استارتر عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 103 عنوان عضو جدید 84 بازدید | 11 پست من تازه عضو شدم نمیدونم چجوری باید فعالیت کنم😅یکم راهنمایی میکنین لطفا 1399/11/24 | 11:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gilda_az مدیر استارتر عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 103 فقط بگو چراا شمارتو مخفی نکردی چجوری بکنم الان
احمد_ذوقی_عشقم_شهلا عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 588 فقط بگو چراا شمارتو مخفی نکردی دهنت سرویس 😂😑 بهقرآندخترم😭اسممفاطمسهینپرسیدتومردی؟!یهچیزیمیگمبتشایدبخندیبهمشایداصلاچشاتو باز ببندیبهمیهچیزیمیگمفقطدرحدگله😀اذیتمیشمبثکه چشماتخوشگله😍بعضیموقعهاهمهمهچیهستبجز اونیکهبایدباشهمثلایهبچهتنهاکهاسباببازیهمدارهها ولیکسینیستکهباهاشباهموناسباببازیهبازیکنهاون موقعستکهباهمهقهرمیکنهحتیبااسباببازیش🙂میشه ازتنهایییهقلبشدوضربانزدیعنیمیشهفوراننکردودور نریختمیشهبههمزدوموشکافتونبضپیداکردمیشهاز بغضبههنررسیدوازاشکبهساز😃🦅بعضیوقتاوضعیت انقدقرمزنیستکهآژیروبکشناماهمونآژیروقتیبهصدادر میادخیلیازوضعیتاروقرمزمیکنهپسیهوقتابهترینکار سکوتهوسکوتیعنیقهر😀🍀آرهمنعاشقتهستمبیا سرزنش کن!!☺آرهمنخودشخوبهاصلابیابدترشکن !!☺آرهدلنازکوخسته غرورمولهکن!!گلمیفرستمتو،تو استوریپرپرشکن!!
سانسوریام عضویت: 1399/09/30 تعداد پست: 3732 چجوری بکنم الان شوخی کردم😉 میخواستم امتحان کنم واقعا تازه واردی یا نه😅
احمد_ذوقی_عشقم_شهلا عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 588 الان نمیشه؟ داره شوخی میکنه جدی نگیر خوش اومدی 😂😎 بهقرآندخترم😭اسممفاطمسهینپرسیدتومردی؟!یهچیزیمیگمبتشایدبخندیبهمشایداصلاچشاتو باز ببندیبهمیهچیزیمیگمفقطدرحدگله😀اذیتمیشمبثکه چشماتخوشگله😍بعضیموقعهاهمهمهچیهستبجز اونیکهبایدباشهمثلایهبچهتنهاکهاسباببازیهمدارهها ولیکسینیستکهباهاشباهموناسباببازیهبازیکنهاون موقعستکهباهمهقهرمیکنهحتیبااسباببازیش🙂میشه ازتنهایییهقلبشدوضربانزدیعنیمیشهفوراننکردودور نریختمیشهبههمزدوموشکافتونبضپیداکردمیشهاز بغضبههنررسیدوازاشکبهساز😃🦅بعضیوقتاوضعیت انقدقرمزنیستکهآژیروبکشناماهمونآژیروقتیبهصدادر میادخیلیازوضعیتاروقرمزمیکنهپسیهوقتابهترینکار سکوتهوسکوتیعنیقهر😀🍀آرهمنعاشقتهستمبیا سرزنش کن!!☺آرهمنخودشخوبهاصلابیابدترشکن !!☺آرهدلنازکوخسته غرورمولهکن!!گلمیفرستمتو،تو استوریپرپرشکن!!
gilda_az مدیر استارتر عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 103 شوخی کردم😉 میخواستم امتحان کنم واقعا تازه واردی یا نه😅 جدی میگی؟😐