elmiraasadzadeh مدیر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 عنوان شوهرم بهم گفت | مشاهده متن کامل بحث + 1910 بازدید | 105 پست بچه ها من روی با سنم مو دارم زد تو سرم😔😔😔😔 خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده 1399/11/24 | 10:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگاار2019 عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 3583 فقط و فقط و فقط لیزراپلاسیون بری > کم نمیشه و فقط هر ماه باید درد بکشی تازه ممکن هه موقع در اومدن موها ، بیچاره ات کنه > (جوش بزنه ، چرک کنه > مو برگرده توی پوست و.....)شما هم نباید انقدر بی تفاوت می بودی که کار به جایی برسه که صدای شوهرت دربیاد این مسئله ای نیست که شما تبدیل به مشکلش کردی این موارد برای همه زوج ها مهم ههرابطه ج رو از هر زوجی بگیری > شش ماه بعد > کارشون به طلاق میکشه اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99859 خوب اصلاح کن بده بگوشوهرجان برام تمیزش کن😂😂😂 وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
95sare عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 2452 زیاده میترسم از این بدتر شه میگ تو مشکل داری زنای دیگ اینطور نیستن ک رو با سنشون مو داشته باشن وای بگو زنای دیگه رو مگه دیدی؟؟؟؟؟؟لیزر کن عااالیه
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 یعنی چی 😐چطور خودشون سرتاپا موهستن ؟کسی میتونه بگه دوست ندارم که خودش گوریل نباشه گلم باهمین ... هوف😭 خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
بانوی_کائنات عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 4738 زیاده میترسم از این بدتر شه میگ تو مشکل داری زنای دیگ اینطور نیستن ک رو با سنشون مو داشته باشن خب این از کجا میدونه😶
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96764 خییییلی اگه خودشون پُخی بودن دلم نمیسوخت حالا انگار نیک بیتمن یا بردپیتن خودشون... دقیقا خمین بگو با دو کیلو دمبه😂😂😂 #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
anahita65 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 43786 زیاده میترسم از این بدتر شه میگ تو مشکل داری زنای دیگ اینطور نیستن ک رو با سنشون مو داشته باشن بگو مگه زنای دیگه رو دیدی😐 با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 بگو مگه زنای دیگه رو دیدی😐 نمیدونم ک فقط میگ تو مشکل داری باردارم نمیشی خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
maha1999shz عضویت: 1398/10/25 تعداد پست: 1851 برای منم خیلی داره ریز و نازکن ولی قشنگ مشخصه منم شیو میکنم لیزرم میرم ولی چون موهاش ترد هس خیلی تاثیر نداره ،خوشبحال اونا ک کلا ندارن 😪 بزرگترین ارزوم اینه که همه عزیزام به ارزوهاشون برسن و من بتونم با خیال راحت برای خودم حتی یک ساعت زندگی کنم .
_shabnam_ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 96764 من قبلا تاپیک زدم خیلیا گفتن ماام هستیم بیخیال عززیزم ای عیب بدی نی رفع میشه اما حال اینو بگیر دوتا عیبش بیار جلو چشش حرف زدن یاد بگیره #اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم
f1378f عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 7536 عزیزم دفعه بعدی بهش بگو پولشو تقبل کن تا برم لیزر چترش فقط لیزره اصلا نترس کم میشه یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 برای منم خیلی داره ریز و نازکن ولی قشنگ مشخصه منم شیو میکنم لیزرم میرم ولی چون موهاش ترد هس خیلی تاث ... روی ب اسن خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
anahita65 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 43786 دیگ واقعا افسرده شدم میگم نکنه من فقط اینطورم منم مثل تو هستم پر موام میخوام در آینده برم لیزر با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜