2777
2789
عنوان

مسواک زدن خر است!!!!!😩😩😩

250 بازدید | 13 پست

دوباره آخر شب شد و من دو ساعته که به مسواک خمیر دندون زدم و گذاشتم کنارم اما حال ندارم بزنم!!!!! خوابم میاد!!!!😴😴😴😴

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

مسواک برقی بزن

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر شبی که نزنی بیخ دندونات هی سیاه میشه یذره یذره می افته زود

الان دارم می زنم!! بالاخره!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

ببین  بزار یه کاری کنم مسواک بزنی 

فکر اینو بکن .شب که تو خوابی   میکروبا تو دهنت عروسی میگیرن  بعد هی تعداشون بیشتر میشه  هی به دوستاشون خبر میدن .تو دهنت کلی میکروبای زشت جور واجور میان  بعد  روی دندونا ی سفیدت میشینن  دندونات نمیتونن کاری بکنن   بعد میکروبا میگن یوها ها هاااااا  😂😂😂😂😂 از وقت خوابم گذشته 

نه دامیست ، نه زنجیر ...همه بسته چراییم ؟ !
ببین  بزار یه کاری کنم مسواک بزنی  فکر اینو بکن .شب که تو خوابی   میکروبا تو دهنت عر ...

😂😂😂 رفتم زدم!!  بالاخره!!!!