2777
2789
عنوان

🌌😜به وقتِ چالش😜🌌

| مشاهده متن کامل بحث + 9868 بازدید | 1679 پست

💃💃💃💃💃💃💃💃

💏💏💏💏💏💏💏💏

زده ب سرم امشب

ی جوری‌دلتو ببرم

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوست دالم لایکت میکنم😉😉😉

F**k u❄️

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
اصلا نمیدونن اینجا عضوم  خروج نمیزنم هیچ وقت

اهان 

بسه دیگه هی مرگ مرگ بابا یکم امید به زندگی داشته باشید 🙂 دنیا هنوز قشنگیاشو داره

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
بیشین سر جات  باو  فق یه چیزی درگیر اینجا نشو هیچ وقت. زندگی اصلی بیرون از دنیای مجازیه

الان که نه فعلا هستم ولی باید بیفته از سرم نمیشه ک همش بیام اینجا🤣🤣🤣مطمئنم اگه کرونا نبود من تا صد سال دیگه هم عضو همچین جایی نمیشدم 😕😕😕

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

۷ ، ۸ تااااا🤯🤯🤯🤯

ها پ چندتا 🤪🙄

اخخ چقد بچه دوست دارم دو جین بچه داشته باشم🤪🤪

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
هستی دیگه 

نه😶😶😶

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

💃💃💃💃💃💃💃💃 💏💏💏💏💏💏💏💏 زده ب سرم امشب ی جوری‌دلتو ببرم 💃💃💃💃

در.باز.شد.و.خل.امد#  

F**k u❄️

اخطار لغو کاربری