2777
2789
عنوان

بچه ها با نامزدم بخاطره قد به مشکل خوردیم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب چه كاريه دختر من ،لابد تورو ديدن و پسنديدن ديگه،در ضمن اونا انقدر قوه تخيل دارن كه شمارو بدون صندل تصور كنن پس براشون مهم نيست چه بسا ايشون دختر خانم بلند قد دوست نداشته باشن

اعتماد ب نفس نداری خب من 158هستم،همسرم186 کل خاندان شوهرم قد بلند، مشکلی نداریم 

وای جدی؟تو قدت تا زیر شونه همسرته درسته؟از اینهمه اختلاف قد اذیت نمیشی؟یا پیش خانوادش از اینکه از همشون کوتاه تری اعتماد ب نفست نمیاد پایین؟

تورو خدا به من یاد بده اعتماد ب نفس داشته باشم.

انفاقا منم شرایط شمارو دارم همسرم ۱۸۵ خودم ۱۵۴.مادرش ۱۸۰ خوش هیکل فامیلاشون همینطور.وقتی دیده پسندیده دیگه الان چرا ما باید مشکل داشته باشیم؟؟بیخیال باش بابا

مگه وقتی پسندیدت قدت بلند بود الان کوتاه شده؟؟

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
وای جدی؟تو قدت تا زیر شونه همسرته درسته؟از اینهمه اختلاف قد اذیت نمیشی؟یا پیش خانوادش از اینکه از هم ...

بله جدی. باورت میشه حتی انقد ریز نشدم ک دقیقا تا کجاشم؟؟ عزیزم مهم اینه همسر من عاشقمه. قد چ اهمیتی داره اخه دختر

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

مامانو بابای منم همین قدر اختلاف قد دارند عاشق همند

مامانم همیشه به قد بلند بابام افتخار میکنه

بابام زیر پوستی خیلی احساس غرور بهش دست میده 

ولی منو شوهرم هم قدیم من دوست داشتم شوهرم خیلی ازم بزرگترباشه

من ۱۶۳ هستم همسرم ۱۹۸ . از همه خانمها و اقایون طایفه همسرم کوتاهترم حتی پسرم ازم بلندتره ولی پاشنه کفشم همیشه تخته

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام