2777
2789

برای من دعانویس چنتا دعانوشت الان نزدیک یک ماهه دارمشون.بماند ک نتیجه ای هم نداشت..چیکارشون کنم نمیشه بندازم بره آیه اس گناه داره 

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه استارتر❤

سلام عزیزان چله زیارت عاشورا داریم خیلی حاجت میده بدون صد سلام و لعن❤وقت زیادی ازتون نمیگیره ولی کلی ثواب داره🌹 گروه تلگرامم میزنم

اگه مایلید بیاید توی این تاپیک اعلام کنین اجرتون با امام حسین💚👇🏻

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5900499/عزیزانی-که-حاجت-دارین-بیاین-حاحت-روا-بشین

توام سر یکی دیگرو کلا بزار بهش بفروش..

مردم از خنده 😂

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

همش الکیه بابا کلاهبرداریه

بندازشون تو اب روان 

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
بده بره تو آب روان 

بازش کنم یا همونجور?

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

تو رودخونه بندازش

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

سلام 

ببخشید ک میگم ولی خدای ما که شنوا و بیناست و دعای بنده هاشو میشنوه و در بهترییین زمان ممکن برآوردش میکنه.چرا دعا نویس اخه؟

خودت دعا کن خدا گفته بخونید منو تا اجابتتون کنم در دعارو باز گذاشته اینقدر دعا کن که خداحاجتتو بده عزیزم

مشکلت چی بوده عزیزم

گف بختتو زبانن بستن

بعدمن گفتم ب یکی علاقمندم گف ستاره تون باهمه.اسمشو پرسیدو چنتا دعا داد گفتم ینی میاد خاستگاری گف اره ولی کووووو🤣

سلام  ببخشید ک میگم ولی خدای ما که شنوا و بیناست و دعای بنده هاشو میشنوه و در بهترییین زمان مم ...

میدونم کفره نمیخامم کفربگم ولی هرچی صدامیزنم نمیشنوه منو نمیبینه ب امام حسین قسم