2777
2789
عنوان

نمیدونم راست میگه یا نه/=

260 بازدید | 32 پست

سلام به همگی من 1 ماهه که نامزد کردم. واقعا هم خیلی پسر خوبیه از همه لحاظ آخر اسفند قراره عقد کنیم.خودش 13 ساله که تهرانه و خانواده اش شهرستانن.دیشب باهم بحثمون شد، سر اینکه میگفت وقتی عقد کردیم فردای عقد بریم خونه ی پدریش و تا هفتم فروردین اونجا بمونیم. منم گفتم ک ما رسممون اینجوریه که تا قبل از مراسم عروسی دختر خونه ی پسر نمیمونه. از طرفی هم 3 هفته پیش درمورد رابطه ی جنسی صحبت کردیم من بهش گفتم که خیلی میترسم و... 

گفت من صبر میکنم و تا خودت نخوای هیچوقت بهت دست نمیزنم.چون من حیوون نیستم.

دیشب که باهاش بحثم شد گفت منکه بهت گفتم تا وقتی اکی نباشی بهت دست نمیزنم. به من اعتماد نداری میگم مامانم زنگ بزنه ب پدرت و اجازه بگیره و بگه که دخترتون دست من امانت. 

نمیدونم چرا حس میکنم چرت میگه که میتونه صبر کنه. نمیدونم واقعا.چون شنیدم مردا واقعا ب رابطه ی جنسی نیاز دارن و مثل خانوما نیستن که تا تحریک نشن بهش نیازی ندارن.  استرس خیلی بدی دارم چون واقعا ترسناک ب نظر میاد. من 22 سالمه و ایشون 32. 

از الان داره خانوادشو به تو ترجيح ميده

اصلا نرو

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی باعث شد با کسی که اختلاف فرهنگی داری بخوای ازدواج کنی؟

همینجوری در حاشیه ی تاپیکت دوست دارم بدونم. 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

نه بابا نگران نباش ترس برا چیه . ولی تو عقد اصلا رابطه کامل انجام نده

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

خطبه عقد که خونده بشه زنشی حلالشی به مراسم عروسی نیست حلال خدا رو حرام نکنین

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
از الان داره خانوادشو به تو ترجيح ميده اصلا نرو

دقیقا بگو اینو از کجای حرفاش فهمیدی؟؟؟؟یا خود خداااا.استارتر اینجا نیا و نظر نخواه که زندگیت به باد فنا میره؛اینجا همه شکاک و بدبین و متنفر از شوهر و قوم شوهرن

دقیقا بگو اینو از کجای حرفاش فهمیدی؟؟؟؟یا خود خداااا.استارتر اینجا نیا و نظر نخواه که زندگیت به باد ...

برای بار سوم متن تاپیک رو خوندم تا بفهمم اینو از کجای تاپیک نتیجه گیری کرده. آخرشم نفهمیدم 😁

دقیقا بگو اینو از کجای حرفاش فهمیدی؟؟؟؟یا خود خداااا.استارتر اینجا نیا و نظر نخواه که زندگیت به باد ...

عزيز من روانشناسم

حتما يه چيزي متوجه شدم كه ميگم😉

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
از الان داره خانوادشو به تو ترجيح ميده اصلا نرو

آخه ما فقط تا تیر ایرانیم و معتقده آخرین فرصتیه که میتونه چند روز در کنار خانواده اش باشه. ولی واقعا نمیدونم شایدم حق با شما باشه.

آخه ما فقط تا تیر ایرانیم و معتقده آخرین فرصتیه که میتونه چند روز در کنار خانواده اش باشه. ولی واقعا ...

بهت اين حق رو نميده كه عيد كنار خانوادت باشي؟؟؟

مخصوصا اينكه داريد مهاجرت ميكنيد