2777
2789
عنوان

اه دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 65 پست
میخواد بگه من الان نیاز داشتم بعدا میخوام چیکار .۲روز بچمو نتونستی تحمل کنی و‌از این حرفا دادوبیداد ...

این مادر یا نامادری 

خدا به دادت برسه 

حاجتم اینه امام رضا ضامنم بشه تا منم به آرزوم برسم 😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟از چه لحاظ میگی؟

احساس میکنم قبلا دوست داشته مادرش براش اینکارو بکنه اما نشده الان داره این نیازشو به وسیله تو برطرف میکنه 

عقده  تو دلش مونده 

میخواد بگه من الان نیاز داشتم بعدا میخوام چیکار .۲روز بچمو نتونستی تحمل کنی و‌از این حرفا دادوبیداد ...

عزیزم خب ناراحت بشه. اخه تو الان اصن شرایطشو نداری حاملگی با ی بچه کوچیک خیلی خسته میشی

احساس میکنم قبلا دوست داشته مادرش براش اینکارو بکنه اما نشده الان داره این نیازشو به وسیله تو برطرف ...

اره مادر بزرگمم فقط بخاطر پول دورو بر مامانم مبچرخه وگرنه از مادرشم محبت ندیده مادرم 

عزیزم خب ناراحت بشه. اخه تو الان اصن شرایطشو نداری حاملگی با ی بچه کوچیک خیلی خسته میشی

اگه شعورش میرسید که بچه رونمیفرستاد پیشم میگه همه خدمتکار من باشن .یکی سرپیچی کنه اوه همچین قیافه میگیره که 

اره مادر بزرگمم فقط بخاطر پول دورو بر مامانم مبچرخه وگرنه از مادرشم محبت ندیده مادرم 

مادرت توی جوونیش و زندگیش اذیت شده الان داره همون بلاهارو سر تو در میاره 

من جای تو باشم یه بار برای همیشه پروندشو میبندم میزارمش کنار 

همچین مادری که فقط بفکر منفعت خودشه به دردی نمیخوره

رتحتی خودت برات مهمتر باشه 

مادرت توی جوونیش و زندگیش اذیت شده الان داره همون بلاهارو سر تو در میاره  من جای تو باشم یه با ...

اره من دلم نمیاد اخه هیچکس جز مادرمم دیگه ندارم خواهرم دور هست 

گاهی میگم تو دلم من اصلا مادر ندارم واقعا.

ای خدا چه چیز ها از مادرمون دیدیم و ولش نکردیم.من بهشتی زیر پایه مادرم ندیدم 

همیشه هم میگه من زحمت کشیدم بزرگتون کردم 

هرچی هم واسه بچم میخرم میگهچرا واسه این داداشت نخریدی.خودش حالا هزار جور اسباب بازی میخره واسه بچش واسه بچه ای من هیچی نمیخره.تازه یه چیزی هم میخره بههمه میگه من خریدم ها ابرومونو میبره 

هرچی هم واسه بچم میخرم میگهچرا واسه این داداشت نخریدی.خودش حالا هزار جور اسباب بازی میخره واسه بچش و ...

رفتارش فقط با شما اینطوریه 

یا با خواهرتم همینطوره

رفتارش فقط با شما اینطوریه  یا با خواهرتم همینطوره

خواهرمم یکم سرزبون داره میگم چون دوره زیاد نمیبنیه که ارهمثلا اصلا تمایل نشون نمیده بیاد.اره با اونم اینحوریه از وقتی این بچه بدنیا اومد اینحوری شد البته