2777
2789
عنوان

کدوم وسیله تو جهیزیه به درد نمیخوره خریدنش؟!😱😷

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 113 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قند شکن😂اخه همیشه حاظریه قندا.

راست میگناا دوستا چرخ گوشت هم منم زیاد استفاده نمیکنم اما نمیشه نباشه شاید سالی یه بار لازم میشه اما خب باز نمیشه از همسایه رفت گرفت که.

تشک ۸ تاس اما ۴ تا کافی بود ننه🤐

پلوپز ۱۶ کاره..چایی ساز..ساندویچ ساز..مخلوط کن‌.غذاساز..گوشکوب برقی..ابمیوه گیری ..چرخ گوشت..همزن ..اتو بخار و چرخ حیاطی اینارو دارم ۷ سال مزدوج شدم همه رو استفاده کردم و لازممه باقی چیزایی ک جدیدا امدن هیچ کدوم فک نمیکنم نیازم باشن و تاحالا کمبودی حس نکردم

این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم