2777
2789

با اجازه استارتر❤

سلام عزیزان چله زیارت عاشورا داریم خیلی حاجت میده بدون صد سلام و لعن❤وقت زیادی ازتون نمیگیره ولی کلی ثواب داره🌹 گروه تلگرامم میزنم

اگه مایلید بیاید توی این تاپیک اعلام کنین اجرتون با امام حسین💚👇🏻

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5900499/عزیزانی-که-حاجت-دارین-بیاین-حاحت-روا-بشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام دونه دونه تو دفتر بنویسم ک یادم نره چقد بفکرم بوده .زیاده حال تایپ ندارم 😁😋

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم

🌸لحظه ب لحظه زندگیم لطف و معجزه خداست🌸

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یکشنه شب یه دعا کردم درجا گرفت 😂😂البته نمیتونم بگمش . اما جز ارزو هام نبود اما برامم مهم بود . خدا رو شکر که گرفت و کنار اومدن با اون مسئله خیلی برام سخت بود توانشو داد که بتونم رواحت کنار بیام معجزه یعنی همین 

هر جانور که باشد بگریزد از بلایی ،من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم 😔

اره خیلی خداجونم مرسی شاکرم این اخریم جورکنه نوکرتم😅😅

دلت که شکست سرت را بگیر بالا.....!                                   تلافی نکن،فریادنزن،شرمگین نباش،حواست باشه دلت شکسته گوشه هایش تیز است .....مبادا دل ودست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی،مبادا فراموش کنی روز شادیش آرزویت بود...... صبور باش، بغضت را پنهان کن، رنجت را پنهان تر.....! زمین گرد است.....!!!!