2777
2789

سلام ❤

من ۱۷ سالمه و کنکوری ام... همه چیز برای درس خوندن هست، اتاق جدا هست ، لباس مناسب و غذا هست ، 

اما از نظر شخصیتی داغونم :(

یعنی چون ارتباطم کم بوده و خب خیلی چیزها که الان همسن های من دارن ( و در واقع ایده آل خودم) رو ندارم :(

میشه آرومم کنید؟؟

پ.ن: لزوما قرار نیست حسرت های من با شما یک اندازه باشه شاید پیش شما مسخره باشه :(

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بگو عزیزم. مشکلت چیه؟ 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی نداری مثلا؟ کلا این دوران برا خودشناسیه زیاد خودتو درگیر نکن چ درس چ چیزای دیگه

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

۱۴۰۰کنکورته؟ یا ۱۴۰۱؟

منم مثل توام با این فرق که پشت کنکوریم همه چی هست کتاب و مکان ساکتو اینا هدفم هست ولی اوتطور که باید تلاش نمیکنم 

نمیدونم چمه همش مثل افسرده هام خوابم میاد بی حالم

از خودم متنفرم😔

من میگم شاید یکی تونست کمکم کنه : سال هفتم رفتم سمپاد و خب شهرمون کوچیکه اونجا دوست های خوبی نداشتم و رفتم تو حاشیه... نه کلاس زبانی نه هنری نه ورزشی... تا دبستان هندبال می رفتم اما بعد از اون خانوادم نزاشتن و گفتن درس

خواستم المپیاد شرکت کنم همش سرکوفت می زندن

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

یعنی دوست پسر؟

نه زندگی شخصی خودم رو میگم

منم همسن توهم تادوسال پیش همه چی خوب بود سرم فقط تودرس بودازدهم خیلی ناراحتم خیلی افسرده بایه پسری دوست شدم باعث شد ازدرس عقب بیوفتم حالاشمایمیگد باهاش نباش ودرس بخون ولی من امتحان کردم وحتی اگراونم نباسه میلی به درس ندارم.همش‌تواتاقمم اطرافیانم‌همش میگن مریم پزشکی قبول میشه ۱۰۰ درصد.خبرندارن من...😢تازه من خیلی ناراحتم بابت قسافم حس میکنم هیچی نیتسم هیچ وقت دیده نمیشم خیلی ریزم