2777
2789

سلام راضی هسین یا پشیمونین؟

خودم ۵.۶ ماهه تقریبا اومدیم خونمون

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ۸ماه بعد عروسی بچه دار شدم

راضیم تابچه بیاد بیشترازیکسال شد دیگه

والا کار خاصی هم نکردیم اون مدت😂

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من به خاطر راضی نبودن همسرم ۷ سال بعد از عقدمون اقدام کردم 

خوش گذشت تو این مدت 

ولی بعد به خاطر ناباروری اذیت شدم 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

هروقت به خودتو همسرت مطمعا بودین که سازگاری تفاهمتون اونقدری هست که بتونید تا اخرعمر کنار هم باشین  هرزمان کاملا بدون دغدغه بدون استرس رفاه اینده بچتون رو سنجیدین تونستین خوشبختش کنید وقتشه بنظرم وجود یه فرد دیگه اونم باانتخاب پدرومادر نیاز به اینا داره نه سن وسال 

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
عزیزم یکم صب کن خوش بگذرون با شوشو 😂

خودمم نظرم اینه،اما یسریا میگن بچه زود اوردن بهتره جلو گیری رحمو حشک میکنه ب مرور

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
عزیزم یکم صب کن خوش بگذرون با شوشو 😂

وقتی که شرایط زندگی خوب باشه 

حداقل ی خونه داشته باشی و ماشین 

ی درآمد ک کفاف زندگی رو بده داشته باشی 

زن و شوهر آمادگی شو داشته باشن 

صرفا بخاطر اینکه دختر خاله تون یا همسایه تون باردار شده شما هم نگین حالا ی بچه اس دیگه ماهم بیاریم 

چون بقیه آوردن درضمن زمانی باید بچه دار شد که زن و شوهر سلامت روح و روان داشته باشن 

نظر من اینه 

خدایاشکرت🐣  

اونایی که زود آوردن میگن فقط زود نیار که اشتباهه! 

اوناییکه دیر آوردن میگن اگه به عقب برمیگشتیم زودتر میاوردیم! 

مجرد ها و پولدار ها هم بیشتر از دارایی ها میگن و خوش گذرونی ها! 

خودت بهترین کسی هستی که میتونی به این سوال جواب بدی

و البته نظر همسرت هم خیلی مهمه

😊😊😊

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑