2777
2789
عنوان

جنینم قلب نداره ۹هفته هستم باید سقط کنم،چکار کنم؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 34 پست
انشالله راحت سقط میشه الهی ک آخرین سقطت باشه عزیزم خیلی سخته😔

باچه امیدی و چقدر ذوق داشتم انتقالم بالاخره گرفت،ولی اینم نموند،خواست خدابوده دیگه چکار میشه کرد

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باچه امیدی و چقدر ذوق داشتم انتقالم بالاخره گرفت،ولی اینم نموند،خواست خدابوده دیگه چکار میشه کرد

عزیزم میفهممت منم ۷ ساله چشم براهم ۵ بار سقط کردم دیگ امیدی ندارم 😔

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

اتفاقا دوسدارم طبیعی سقط بشه ولی میگم بااینهمه شیاف و امپول مگه میشه؟

ببین آمپول خیلی خوب نیست بنظرم اصن سمتش نرو

با قرص عوارضش کمتره

میتونی به روشهای طبیعی هم کم کم بدنتو آماده کنی

شروع کن روزی دو سه لیوان آب آناناس طبیعی بخور، یا سه چهار لیوان بابونه دم کرده بخور، رحم رو آماده میکنه که دهانه رحم باز بشه و دیگه بعد از شیاف گداشتن خیلی به بدنت فشار نیاد. و فعالیت بدنیت رو هم یکم زیاد کن به مرور.

اسی جون دفعه بعد که حامله شدی هپارین بزن،با آس آ بخور به دکترت بگو 

منم چند تاسقط داشتم جنین بدون قلب بود خودش سقط شد

بعد سر پسرم رفتم پیش یه دکتر خوب کلی آزمایش وقتی هم که حامله شدم هپارین و آس آ بهم داد بعدم با شیاف و ....

عزیزم پیش دکتر بخشهایی باردار شدین؟؟؟ دکتر خوبیه؟!

ای آنکه دوست دارمت  اما ندارمت 💔،بر سینه می فشارمت ، اما ندارمت💔 ای آسمان من که سراسر ستاره ای تا صبح می شمارمت ، اما ندارمت💔 در عالم خیال خودم چون چراغ اشک بر دیده میگذارمت ، اما ندارمت 💔می خواهم ای درخت بهشتی ، درخت جان در باغ دل بکارمت ، اما ندارمت 💔می خواهم ای شکوفه ترین مثل چتر گل بر سر نگاه دارمت ، اما ندارمت💔
خودش میشه؟

عجله نکن دوهفته دیگه برو سونو شاید همه چی نرمال بود

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

عزیزم از من گوش کن. شیافاتو قطع نکن. ولی اگر دکتر گفته امپولاتو قطع کن. هیچ چیزی هم برای سقط نخور. اون بچه اگر رشتش متوقف شده باشه حتی اگر شیافم بزاری لکه بینی و درد پیدا میکنی و ساک بارداریت دفورمه میشه. از زمانی ک سونو گفت ساک بارداری دفورمه،شیافتو قطع کن و دنبال سقط باش...

من مریض داشتم با سه تا سونو فاقد قلب تا هفته ده اومد برای سقط ، قانونا همه چی درست بود و باید سقط میکرد. اخرین لحظه یکی از سونوها گم شد و امکان بستری برلی سقط نبود. فرستادم ک بره ی سونو دیگ بکنه ک کارش انجام بشه. ولی سونوش قلب داشت!

البته اینها موارد استثنا هستن. شاید از هر صد مورد یک بار اینطور بشه‌ ۹۹ درصد قلب دار نمیشن .

ولی شما چون ای وی اف کردی و هزینه کردی صبر کن.

مگر اینکه تو سونو نوشته باشه ساک بارداری دفورمه و یا درحال دفع. 

البته اگر قبلا قلب داشته و الان نداره ،واقعا بچه از بین رفته

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
اسی ببخشید  من کتونم مثبته کسی تجربشو داشته میگن رو مغز جنین اثر میزاره دارم میمیرم از نگرا ...

شما یا دیابت داری یا تهوعت استفراغ شدید داری یا چیزای دیگه. دنبال علت و درمان باش با دکترت مشورت کن . برای کوتاه مدت برای بچه مشکل ساز نیست. ولی دنبال درمان باش

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید