2777
2789
عنوان

جنینم قلب نداره ۹هفته هستم باید سقط کنم،چکار کنم؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 34 پست
عزیزم از من گوش کن. شیافاتو قطع نکن. ولی اگر دکتر گفته امپولاتو قطع کن. هیچ چیزی هم برای سقط نخور. ا ...

سلام عزیزم،نه قلب داشت ولی دیگه ازکار افتاد،یعنی سقط قطعی.یه سوال که دارم دادوخانه قرص متیل ارگونوین رو بهم داد،گفت مشابه قرصی که دکتر داده هست ،ولی هرچی سرچ میکنم نوشته برای رفع خونریزی بعداز سقطه،منم از دیشب میخورم ولی علایم پریودی و خونریزی ندارم اصلا

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
سلام عزیزم،نه قلب داشت ولی دیگه ازکار افتاد،یعنی سقط قطعی.یه سوال که دارم دادوخانه قرص متیل ارگونوین ...

مترژن برای خونریریهای بعد زایمان و نیز کمک ب دفع بقابای بارداری استفاده میشه. نمیدونم وضعیت شما و بقایاتون به چه صورت هست. اما در موارد سقط هم کاربرد داره

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مترژن برای خونریریهای بعد زایمان و نیز کمک ب دفع بقابای بارداری استفاده میشه. نمیدونم وضعیت شما و بق ...

من جنین و جفت و ساک همه چیز خوبه ولی فقط هفته ۷دیگه رشد نکرده تاحالاهم که هفته۹ هستم بخاطر امپول و شیاف پروژسترون اصلا لکه بینی هم نداشتم.

الان گفته ۸ساعتی قرص متیل ارگونوین بخورم.

مترژن که گفتین،همینه؟

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
من جنین و جفت و ساک همه چیز خوبه ولی فقط هفته ۷دیگه رشد نکرده تاحالاهم که هفته۹ هستم بخاطر امپول و ش ...

اره عزیزم مترژن همینه

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 

وای نه اصلا کورتاژ نکنید بدترین راه کورتاژه و بعدا ممکنه عفونت بگیرین و خیلیم هزینه داره.من خودم کلی تحقیق کردم بعد فهمیدم بهترین راه و کم دردسرترین راه قرصه و البته اولش خیلی میترسیدم و واسم سخت بود اعتماد کردن ب کسی.ولی خوشبختانه یه پزشک ماماپیداکردم ک دوستم قبلاازش تهیه کرده بود خیالم راحت بود اصله برام قرص فرساد که واقعا عالی بود و دستش دردنکنه هم راحت سقط شدتوخونه طی ۵ ساعت هم موقع مصرف همراهم بودتلفنی و روش مصرفشم تخصصی بهم گفت.شمارشو میزارم شاید به دردکسی بخوره 

09368276195