2777
2789
عنوان

هاله بي بي چك زير ٣ دقيقه. عكس

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 80 پست
نه ربطی نداره به کمرنگی. وقتی هورمون بارداری توی ادراره چندین برابرش توی خون هست. نهایتا منفی بشه یه ...

بازم صبر كنم فردا يه تست ديگه بزنم بعد برم. نميدونم آزمايشگاه هستن يا نه

الحمدلله حمداً كثيراً...
ميترسم از كم بودن بتا يا هرچيزي كه بهم استرس بده. اصلا باورش نكردم انگار

خوب اخه دارو مصرف میکنی به خاطر همون گفتم برو بده که قطع کنی وگرنه هرچی دیر تر بری ازمایش بهتره چون اوایل رفتنی تیتر بتا پایین بودنی هی دکترا استرس میدن چندبار میفرستن ازمایش برای چک کردن ادم استرس میگیره

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب اخه دارو مصرف میکنی به خاطر همون گفتم برو بده که قطع کنی وگرنه هرچی دیر تر بری ازمایش بهتره چون ...

خودمم عجله م فقط بخاطر دارومه وگرنه ميتونم بازم صبر كنم اين همه سال صبر كردم اين فقط مثبت باشه😁

الحمدلله حمداً كثيراً...
آزمايشگاه هاي بيمارستان معتبر نيستن؟

اخه یکی دو روز فاصله بدی تیتر بتات بالا بره به نفع خودته که از اون ور استرس نمیکشی

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
اخه یکی دو روز فاصله بدی تیتر بتات بالا بره به نفع خودته که از اون ور استرس نمیکشی

حق با شماست حداقل استرس ندارم اونقدر. همون صبر ميكنم بهتره

الحمدلله حمداً كثيراً...

اوووخووودااا بارداری😍😍مبارکه عزیزمممم ... دیر نیس ۴ روز از موعدت گذشته برو ازمایش بده .اگه تونستی دووم بیار تا روز مرد به شوهرت نگو یهو سوپرایزش کن خبر بابا شدنش رو😍😍😍من اگه بی بی چکم این ماه مثبت شه روز مرد عشقمو سوپرایز میکنمممم دعا کن برام توام

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼 
اوووخووودااا بارداری😍😍مبارکه عزیزمممم ... دیر نیس ۴ روز از موعدت گذشته برو ازمایش بده .اگه تونستی ...

واااااي خداااا كنه😍 چه ايده باحالي داري من ميميرم اينقدر ساكت بمونم😂 البته فعلا كه طاقت اوردم

الحمدلله حمداً كثيراً...
واااااي خداااا كنه😍 چه ايده باحالي داري من ميميرم اينقدر ساكت بمونم😂 البته فعلا كه طاقت اوردم

طاااقت بیار توووو میتونی 🤣چیزی نمونده ک ۷ اسفنده فک کنم

طاااقت بیار توووو میتونی 🤣چیزی نمونده ک ۷ اسفنده فک کنم

تا گفتي رفتم چك كردم ٧ بود😂 حالا خدا كنه واقعا باردار باشم خيلي اميدوار شدم اين بار

الحمدلله حمداً كثيراً...
تا گفتي رفتم چك كردم ٧ بود😂 حالا خدا كنه واقعا باردار باشم خيلي اميدوار شدم اين بار

انشالله بارداری عزیزم بی بی چکات کاملا واضح بودن ... منم تو اقدامم خیلی دوس دارم این ماه باردار باشم😥

انشالله بارداری عزیزم بی بی چکات کاملا واضح بودن ... منم تو اقدامم خیلی دوس دارم این ماه باردار باشم ...

خداكنه عزيزم خدا صدامو شنيده باشه. ان شاالله زود زود بياي بگي بارداري😍

الحمدلله حمداً كثيراً...