2777
2789

کسی داره این مارک؟تو دفترچه نوشته بیشتر از ۱ دقیقه استفاده نکنین اخه خیلی کمه با همزنش میخوام خامه هم درس کنم تو ۱ دقیقه ک نمیشه بیشتر استفاده کنم خراب میشه؟

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....

مبارکت باشه چندخذیدی؟

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید منظورش اینه بکوب روشن نباشه بعد از یک دقیقه یه لحظه خاموش کن دوباره روشن کن

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
مرسی ۱ تومن

انشالله توش کلی مواد خوراکی خوشمزه بکوبی.من ندارم نمیتونم راهنماییت کنم خواهر گلم

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
شاید منظورش اینه بکوب روشن نباشه بعد از یک دقیقه یه لحظه خاموش کن دوباره روشن کن

۱۰ دقیقه استراحت بعد روشنش کن اخه اینجوریم نمیشه ک 😕پشیمون شدم از خریدنش

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....
انشالله توش کلی مواد خوراکی خوشمزه بکوبی.من ندارم نمیتونم راهنماییت کنم خواهر گلم

ممنون عزیزم❤

۱۰ دقیقه استراحت بعد روشنش کن اخه اینجوریم نمیشه ک 😕پشیمون شدم از خریدنش

نمیدونم والا من دارم ولی مارکشو یادم رفته خیلی روشن میزارم چیزی نمیشه 

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
نمیدونم والا من دارم ولی مارکشو یادم رفته خیلی روشن میزارم چیزی نمیشه 

روش مونده مارکش ببین تکنو نیست

روش مونده مارکش ببین تکنو نیست

والا ته کابینت هست جلوش هم کلی وسیله سختمه برم بیارمش بیرون