2777
2789
تعجب میکنم میگن کتونی بپوش برا سنت😯 اخه مجلس و مهمونی کتونی؟ تفریح دوستانه و خانوادگی یا پیاده ...

اره دقیقا اینو فقط واسه مانتوهای بلند و مجلسی گرفتم نه جایی م پیاده روی داشته باشه چون خیلی کفش اسپرت دارم

منو تو تاپیکای انرژی مثبت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا جلوش بازه که لاک پا پیدا باشه ولی خب کسی مقید باشه همیشه جوراب میپوشه من از پای برهنه بدم میاد ...

منم یه صندل گرفتم ولی روم نمیشه بی جوراب بپوشم نمیدونم چکار کنم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

اره دقیقا اینو فقط واسه مانتوهای بلند و مجلسی گرفتم نه جایی م پیاده روی داشته باشه چون خیلی کفش اسپر ...

برا مجلس شیک و خانومانه است واقعا 👌

برا هر جا باید تناسب رنگ و لباس مناسب اونجا رو رعایت کرد 

مثلا خانوم های سن بالا دیدم برا کفش روزانه کتونی میگیرن اشکال نداره ها اشکالش اینجاست که خانم سن اش بالاست و لباسش تیره است و یا حتی چادری 

بعد برداشته کتونی پوشیده سفید یا سفید صورتی 

که اصلا از اونور خیابون کفش اش تو چشم هست 

کفش هم مثل سایر لباس مون باید مناسب هر جا باشه 

یه خانم برا مجلس کتونی بپوشه واقعا زشت هست 

کفش مجلس با تفریح یا روزانه فرق داره 

منم یه صندل گرفتم ولی روم نمیشه بی جوراب بپوشم نمیدونم چکار کنم 

بذارش برا مهمونی یا عروسی 

البته کو عروسی 

میشه روفرشی مجلسی اش کنی یعنی جلو مهمون تو خونه بپوشی ؟ اگه صندلش خیلی باز باشه 

عکسش بگذار