2777
2789

سلام ..یک ماهه سمت چپ گلوم قسمت لنفام درد خفیف دارم دوبار دکتر عمومی رفتم هردو معاینه کردن گفتن کمی التهاب داره داروهاشونو استفاده کردم ولی خوب نشدم میترسم .....کسی اینجوری شده چیکار کنم میترسم چیز جدی باشه یه بچه یک ساله دارم کمکم کنید لطفا حالم روحیم بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گاهی میشم تو شیر یکم سیر له میکنم و میخورم ،،شبا قرقره آب نمک و مسواکتم عوض کن اگر کهنه شده،،و دراخر عدسی با سیر فروان زیاد بخور اگر معدت اذیت نمیکنه

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
من گاهی میشم تو شیر یکم سیر له میکنم و میخورم ،،شبا قرقره آب نمک و مسواکتم عوض کن اگر کهنه شده،،و در ...

یسره اب نمک سرکه قرقره میکنم قطره بینیم دکتر داده دارم استفاده میکنم

نمیدونم بخدا کلافه شدم اب دهنمو قورت میدم انگار یه چیزی ته گلومه علایم سرماخوردگیم ندارم 

ببین شاید رفلاکس  داشته باشی ، اسید که بر میگرده گلو رو ملتهب میکنی ، و ترشحات پس حلقی ایجاد میکنه ، شاید اصلا متوجه برگشت اسید نشی علایم رفلاکس رو نداشته باشی ،ولی رفلاکس داشته باشی ، مشکل معده نداری ، 

ببین شاید رفلاکس  داشته باشی ، اسید که بر میگرده گلو رو ملتهب میکنی ، و ترشحات پس حلقی ایجاد می ...

بعضی وقتا البته گاهی پیش میاد که ترش میکنم ولی خوب میشم واحساس سوزش گلو نداشتم