2777
2789
مدرسه ابتدایی پسرانه خوب میشناسید اونجا

دولتی؟

ببین دولتی دو تا پشت میدون مادر هست من واقعا نمیدونم خوبن یا بد 

ولی تو زمرد که نزدیکه و تو دروس دبستان سروش هست خیلی خوب بود

خواهر زاده من اونجا میرفت 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شلوغ نیس؟! من چند بار بخاطر کار رفتم اونجا دیوونه شرم از شلوغی وای متروشو هم ک نگم..

چرا خوب 

ولی خونت اونجا باشه که مشکل پارکینگ نداشته باشی دیگه اکی هست

بنظرم خوبه زندست من دوست دارم 😁😁😁

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
چرا خوب  ولی خونت اونجا باشه که مشکل پارکینگ نداشته باشی دیگه اکی هست بنظرم خوبه زندست من دوس ...

اتفاقا ما برای شلوغ یودن و زنده بودن محل اونجا رو انتخاب کردیم که من غریبم دلم نگیره

مادر شوهر خوبی باش تا بهشت زیر پات باشه  
عزیزم خیابان سنجابی میدون مینا ادرس ماست اینا یی کا گفتی خوبن نزدیک ما هستن یا دوره

خونه خریدین؟

مبارکه بسلامتی بیان 

شک نکن عاشق محلش میشی جای خوبیه 

آره سروش تقریبا نزدیکه فقط خیابون شریعتی بین زمرد و میرداماده اونو باید رد کنید

سرویسم دارن خودتم میتونی ببریش اگر رانندگی بلدی

مدرسه خیلی خوبیه 

تا دبیرستانم داره 

اومدی یه تماس باهاشون بگیر خودشون همه چیز برات میگن

اجاره کردیم عزیزم

بسلامتی 

قیمتا خیلی بالا رفته برای همین پرسیدم

اجازه هم خیلی بالاست 

بهر حال انشالله بسلامتی جابه جا بشید و اینجا بهتون خوش بگذره و شاد و سالم باشید همیشه عزیزم🌹🌹