2777
2789
من تا حالا نتونستم تو خونه مادرشوهر بخوام، تا صبح چشم رو هم نمیزارم

واااب😑😑😑😑من خونه خاله شوهرم با عروس خاله شوهرم تا۳خوابیدیم😂😂😂😂خاله شوهرم گفت بعید بوده ازعروسمون هرروز صبحانه رو آماده کرده الان نهار هم گردن من افتاده خوب خوابیددددددیددددددد منم گفتم عالیییی فقط سروصدا زیاد بود😂😂😂😂بابا اسیر نیستید ک زندگی کنید عشق کنید حرف کسی هم برات مهم نباشه خودتو عشقه

💞💍💞=💑
این درسته عزیز ولی همین چیزهای کوچیک پایه ریزی میکنن برا چیزهای بزرگتر مثلا اینا پشت سرم میگن تنبله ...

ناراحت نشی اینومیگم اونا به اندازه شعورخودشون فکرمیکنن پایه ریزه درست میکنن آجی جانم آدم برایه خودش زندگی میکنه ن آدما اطرافش من به شخصه حرف هیچکس برام مهم نیست هرکسی هرچیزیی هم بگه براش با آرامش توضیح میدم ن با دعوا زن باید سیاست داشته باشه طوری حرف بزنه ک طرف مقابلش بگه ببخشیدواشتباه از من بود...حالاهم چیزیی نشده برو بیرون چای بریز بخور چیزیی هم گفتن به شوخی توام باشوخی جوابشون رو بده طوری ک طرز فکرشون باتو زمین تا آسمون فرق میکنه☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️قوی باش ازچندتا حرف نترس روزتو خراب نکن عزیزم

💞💍💞=💑

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB