2777
2789
عنوان

بچع ها منی ک

130 بازدید | 11 پست

۲۳سالمه مهر دگ میشه ۲۴سال 

نمیتونم برا تربیت معلم فرهنگیان بخونم ؟ محدوده سنیو زدن ۲۲سال چرا واقعا؟ 

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دور اقدام کردی خب بعدم چرا نداره  انقد دانش اموز دیپلمی هست ک بخاد بره درس بخونه شماها دیگه ...

چ ربطی داره .من موقعیتم جور نبود .بعدم هر کی بسته ب تلاشش در میاد دگ ‌بی منطق نباشیم

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  
چ ربطی داره .من موقعیتم جور نبود .بعدم هر کی بسته ب تلاشش در میاد دگ ‌بی منطق نباشیم

ب هر حال کاری ب موقیعت تو و تلاش دیگری ندارم

ولی باید ب اینم فک کنیم ک دانش اموز با اینده نامعلوم زیاد داریم جای اونارو نگیرین

ب هر حال کاری ب موقیعت تو و تلاش دیگری ندارم ولی باید ب اینم فک کنیم ک دانش اموز با اینده نامعلوم ز ...

دانش اموز با اینده نامعلوم سفت و سخت بخونه ک نامعلوم نشه .من چیز دگه ای پرسیدم .چرا بحثو الکی کش دار میکنین

دانش اموز با اینده نامعلوم سفت و سخت بخونه ک نامعلوم نشه .من چیز دگه ای پرسیدم .چرا بحثو الکی کش دار ...

چی میگی تو اصن نمیفهمی چی میگم

دانش اموز میخونه 

یکی مث تو جاشو پر میکنه بخاطر خودخواهیش

بیا برو ریپ نزن وقتی یچی رو نمیفهمی

چی میگی تو اصن نمیفهمی چی میگم دانش اموز میخونه  یکی مث تو جاشو پر میکنه بخاطر خودخواهیش بیا ...

عزیز دل دلم میخاد .مشکلی دارین؟ (: 

دلتم ک بخاد دیگه راهت نمیدن😂 درضمن من عزیز دل تو نیستم

از سر لج شمام ک شده میخونم تا ی چیزی در بیام .

اصلا طرز صبت کردنت فقط(: 

بخون بینم کی میخاد راهت بده تو فرهنگیان😂

الان از مشاور پرسیدم گف از ۷۶/۷/۱ ب بعد باشی میتونی .منم میتونم بخونم .😄سعی کنیم برا کسی بد نخاییم .من چن سال مشکل داشتم .و درگیر بودم نتونستم بخونم .الان همچی رواله میتونم بخونم 😊 نمیتونم بخاطر دیگران پا رو علایقم بزارم