2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 48 پست
میدونه زورش نمیرسه زنیکه حمال ایشالله پاش به خونم نرسه این هفته

خب نمیدونی چ وقتایی میاد؟؟ اون موقع برو خونه مامانت! یا دیدی اونه درو وانکن بزا فک کنه خونه نیستی

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

میدونی نفرین بر میگرده به خود آدم بعدشم چطور موقعی که داشتی اون بچه را درست میکردی نگفتی خدا پدر ماد ...

بابا اتفاقا پسرشان بدتره یه دیوانه که چسبیده به مادرش. خودشو میزنه کارایی میکنه ازش شکایت کنم ثانبه ای نمیزارن بچه رو ببینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرم بدش مباد ازش خیلی. واسه منم کمکاری میکنه. واقعا بیاد این گورشو گم میکنه ولی نمیاد میگه چرا خود ...

عزیزم با شوهرت اصلا دعوا نکن فقط موزیانه عین خودش رفتار کن با خانوادت خوب نیست تو هم امدن زیاد حرف نزن اخم کن 

خیلی بی شخصیته بدبخت واقعا من ریدم بهش بازم هرهفته عین مگس که سمجه باز پیام میده دارم میام. واقعا ای ...

ت ام تو جواب پیام بده بگو خونه مادرمم. ب همسرتم بگو بچم مریض میشه آخر جلو مادرتو بگیر.. دیگه شوهرت ک بچشو بیشتر از مادر دوست داره حدما

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎
مادربزرگ من وقتی عروساش رو نمیدن یا سرد رفتار میکنن بدتر میکنه که به عروس بگه تو هیچ کاره ای بدتر پد ...

منم دیدم..میدونی منظورم اینه که به طور نامحسوس رو نده...با سیاست...مثلا وقتایی که تنها میشن،اگر رفت آشپزخونه..دنبالش بره بگه چیزی میخاین خودم براتون میارم.شما مهمانین..‌تا به هیچ عنوان احساس صمیمیت برقرار نشه...من هشت ساله با این ترفندا اصلا با خانواده شوهرم صمیمی نشدم...خیلی راحتیم...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
اگه زن داداشت در مورد مادرت همینو بگه تحمل میکنی

مادر مراقب رفتارش هست معلم بوده همین الان مزاحم نمیشه مگه نوه اون نیست فقط مامیریم خونش،میدونه شوهرم دوست نداره اصلا نمیاد عین اینا نیست دم به دقیقه مزاحم بشن ارامشمونو بهم بزنن

منم دیدم..میدونی منظورم اینه که به طور نامحسوس رو نده...با سیاست...مثلا وقتایی که تنها میشن،اگر رفت ...

این خودش خودشو صمیمی میکنه خیلی خیلی روداره .منم اصلا رو نمیدم محل نمیدم انقد بی تربیت کار خودشو میکنه

منم دیدم..میدونی منظورم اینه که به طور نامحسوس رو نده...با سیاست...مثلا وقتایی که تنها میشن،اگر رفت ...

میدونم ولی بخدا بستگی به طرفت داره من مادربزرگم اصلا ج.اب مامانمونمیده میگی چیزی میخوای حتی رو برنمیگردونه اصلا یه چیز عجیبیه حال جالب اینجاست بابامم اینو میدونه ولی حرمتش رو داره...از اون طرف مادرشوره خودم از سرجاش تکون نمیخوره میشینه یه جا پذیرایی شه نکنی به شوهره میگه دهنم خشک شد یه لیوان آب لوله دارین؟حالا من با مادرشوهره خوبم پدر جاریمو درآورده

این خودش خودشو صمیمی میکنه خیلی خیلی روداره .منم اصلا رو نمیدم محل نمیدم انقد بی تربیت کار خودشو میک ...

دیگه فقط میتونم بگم خدا صبرت بده...بیشترا همینطورن...میگن خونه پسرمه دلم میخاد...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
میدونم ولی بخدا بستگی به طرفت داره من مادربزرگم اصلا ج.اب مامانمونمیده میگی چیزی میخوای حتی رو برنمی ...

آره...دقیقا میدونم چی میگی...مادرشوهر استارترم انگار همینطوره...ولی مادرشوهرخودم تا هزار سال بیاد خونمون دست تو یخچال ما نمیکنه...ایقد زن خوبیه...ماهه..‌میگه دا یادم میاد اون موقع چقد مادرشوهر خودم اذیت میکرد..تصمیم گرفتم کاری نداشته باشم با عروسای خودم...

فکر میکنم چون شوهرت اونطور که گفتی به خانواده ی خودت محل نمیده از این بیشتر ناراحتی و این روی رابطت ...

دقیقا همینه. چون قبلش محل من نمیدادن بااینکه یه خانواده سطح پایین وبی سوادن،جالبه هیچکار نکردن برای من کلا دلم پره ازش. بین پسرش ودختراش خیلی فرق میزاره. از پسر میکنه به دخترا میده. زن مذخرفیه

کاری به مشکلت ندارم فقط دعا میکنم آرامش به زندگیت بذگرده.ولی واقعا از طرز حرف زدنت حالم بد شد ازخدا میخوام تاوان این رفتار و حرفارو با بچت پس ندی

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
خیلی بی شخصیته بدبخت واقعا من ریدم بهش بازم هرهفته عین مگس که سمجه باز پیام میده دارم میام. واقعا ای ...

هفته ای دوبار میاد ؟

خداتو شکر کن و یکم مهربونم تر باش 

من بچه ام ندارم مادرش هرروز میاد دقیقا ساعتایی ک خوابم 

درم بازنکنم زنگ میزنه برشوهرم چغولی