2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 48 پست

بخدا من بچه اولم بدنیا اومده بود شبو روز نداشتم از اون محله پا میشد میومد انقده عذابم داد پسرم الان چهار سالشه بخدا استرسی و دائم ناخونشن رو میخوره طفلکم 

چهل روزش نشده بود مینداختش بالا میگفت ترسش میریزه بچم خودشو از ترس جم میکرد مظلوم بودم نتونستم از بچم دفاع کنم ولی تو دلم فقط لعنتش کردم گفتم خدایا اگه بقصد اذیت من اینکارارو میکنه خودش جوابشو بده بفاطمه زهرا بچم یکو نیم سال بود تقه از پشت مادر شوهرم بلند شد دوماه تو جا بود بعد اون یکی از پاهاش بی حس شد بخدا قسم انقده منو اذیت کرد اینجور شد

مادرم بدش مباد ازش خیلی. واسه منم کمکاری میکنه. واقعا بیاد این گورشو گم میکنه ولی نمیاد میگه چرا خود ...

ب شوهرت گفتی؟ یا نه؟

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادرشوهرم حتی نمیتونه دست به پاهای بچم بزنه چون همسرم تذکرمیده براش هم فرقی نمیکنه که بگه خانوادم هستن

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
چرا انقد خودشو سبک میکنه اخه😬

خیلی بی شخصیته بدبخت واقعا من ریدم بهش بازم هرهفته عین مگس که سمجه باز پیام میده دارم میام. واقعا ایشالله تو همین راها جون بده راحت شیم از دستش بیمار روانی

خیلی بی شخصیته بدبخت واقعا من ریدم بهش بازم هرهفته عین مگس که سمجه باز پیام میده دارم میام. واقعا ای ...

میدونی نفرین بر میگرده به خود آدم بعدشم چطور موقعی که داشتی اون بچه را درست میکردی نگفتی خدا پدر مادر شوهرمو بیامرزه که پسرشو بزرگ کرد و گذاشت تو بغلم 

کرنا و حریم خصوصی زن و شوهری رو بهش یاد آوری کن نگید نوه اش هست حق داره ببینتش آدم قرار نیست با دوست ...

واقعا که ادم زبون نفهمیه باهمین دلم تنگ شده قشنگ میندازه میاد همرم دعوا میندازه خدا جوابشو بده

فکر میکنم چون شوهرت اونطور که گفتی به خانواده ی خودت محل نمیده از این بیشتر ناراحتی و این روی رابطت با مادرشوهرت تاثیر گذاشته وگرنه هفته ای دوبار دیدن نوه برای مادربزرگ با رعایت بهداشت چیزی زیادی نیست به هر حال تو اون سن دلخوش به نوه هستن .. ولی ظاهرا مشکل تون از چیز دیگه ای منشا میگیره

عجب 
بخدا من بچه اولم بدنیا اومده بود شبو روز نداشتم از اون محله پا میشد میومد انقده عذابم داد پسرم الان ...

واسه من هم مادرش مرد ولی یه رو مبارکشون نمیارن کار خودشو میکنه ازین زنای کلفت مابه،ظاهرشم عین کلفتاست ادم خجالت میکشه بخدا. مردم مادرشوهر دارن باشخصیت ماهم گیر یه روانی عوضی افتادیم

واقعا که ادم زبون نفهمیه باهمین دلم تنگ شده قشنگ میندازه میاد همرم دعوا میندازه خدا جوابشو بده

حتتتتتتتتی حتی و حتی اگر مادر خودتون مزاحم حریم خصوصی زندگیتون شد و نظم زندگیتون رو بهم زد محترمانه جلوش رو بگیرید ما ایرانی ها واقعا صد سال از بقیه دنیا عقبیم و به اسم دوست داشتن محبت و احترام به بزرگتر ذره ای ارزشی برای حریم زندگی بقیه قائل نیستیم و مرتب با رفتار و حرکات و گفتارمون بقیه رو اذیت می کنیم

با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!