2777
2789

من دو تا بچه دارم، یکی ۸ و دارید دو سال و نیمشه ، بچه اولم دختره، بچه دو م پسر، بیشتر وقتا با هم خوبن،اما سر یکی سری چیزا دعواشون د ر  میاد، من میخوام دخالت نکنم اما نمیتونم ، چون دخترم حرف زشت میزنه یکهو، منم روی این قضیه حساسم و کنترلم رو از دست میدم و دعواش میکنم، 

راهکارهاتون و تجربیاتتون رو لطفا بفرمایید ،ممنونم

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

عدالت داشته باش پسری نباش

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بهترین راه داشتن ارامشه خودته....میدونم سخته ولی وقتی دارن دعوا میکنند اگه با آرامش و لبخند بری وسط و صحبت کنی بیشتر تاثیر میزاره....البته زیاد تو دعواهاشون مداخله نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینین مهم نیس پسره یا دختر باید با منطق باهاشون حرف بزنین چون از نظر من بچه ها هم منطقای خودشونو دادن تو ذهنشون باهاش صمیمی باش ازش بپرس و توضیح بده

⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩ دارای مدرک بین المللی ارایشگری هر سوالی داشتین درخدمتم😍❤️ ♡ شاعر میـگه:خوبتو میـگن ولے بدتو میـخوان تولدت ن ولے ختمتو میـان ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆

چه جالب همسن بچه های منن

آره درک میکنم پسر منم خیلی به دخترم زور میگه من دعواش میکنم بعد میگه اگه (خواهرش) نبود تو منو دعوا نمیکردی اصلا اشتباه خودشو نمیپذیره

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

عدالت داشته باش پسری نباش

پسری نیستم، چون دخترم بزرگتره، پسرم میره مثلا به وسایل و تبلتش مخصوصا موقع درس خوندش مزاحم میشه، خوب دخترم سریع واکنش نشون میده ، و حرف بد میزنه، چون دلشم نمیاد مثل بعضی بچه ها کتک بزنه، منم حساسم،میگم داداشتم یاد میگیره، متاسفانه حرف بد زدنم از بچگی از دیگران یاد گرفته ، چون تحت کنترل من نبوده همش

چه جالب همسن بچه های منن آره درک میکنم پسر منم خیلی به دخترم زور میگه من دعواش میکنم بعد میگه اگه ( ...

خدا نگه داره براتون، حالا من دخترم میگه اگه داداش نبود ،من هیچ وقت حرف بد نمیزدم و دختره خوبی بودم، موندم چیکار کنم،آخه دلم برای هر دوشون میسوزه، 

ببینین مهم نیس پسره یا دختر باید با منطق باهاشون حرف بزنین چون از نظر من بچه ها هم منطقای خودشونو دا ...

میپرسم، خوب منطقش اینگه نباید بیاد اتاقم، نباید به وسایل من دست بزنه، اخه پسرم کوچیکه، نمیشه گفت بهش نرو، من میگم به دخترم که یکم کوتاه بیاد ولی قبول نمیکنه

میپرسم، خوب منطقش اینگه نباید بیاد اتاقم، نباید به وسایل من دست بزنه، اخه پسرم کوچیکه، نمیشه گفت بهش ...

شما چی میگین؟

⁦(◍•ᴗ•◍)❤⁩ دارای مدرک بین المللی ارایشگری هر سوالی داشتین درخدمتم😍❤️ ♡ شاعر میـگه:خوبتو میـگن ولے بدتو میـخوان تولدت ن ولے ختمتو میـان ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆
خدا نگه داره براتون، حالا من دخترم میگه اگه داداش نبود ،من هیچ وقت حرف بد نمیزدم و دختره خوبی بودم، ...

ممنون خدا بچه های شمام رو حفظ کنه

این بحثا وحرفا بین بچه ها عادیه سعی کن برای دخترت بیشتر وقت بزاری و با چیزای مختلف سرگرم کنی که زیاد دور وبر پسرت نره

من خودم وقتایی که حوصله داشته باشم براش داستان تعریف میکنم یا در مورد بچگیم حرف میزنم سربراه میشه و خوش اخلاق 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من ی دختر دارم ولی خانواده بابام اینا پرجمعیت بودیم

ببین عزیزم ب هیچ وجه وقتی دعوا میکنن شما دخترتو نباید دعوا کنی تو روحیش اقر میزاره حتی اگه حرف زشتی بزنه .سریع بچه هارو از اون محیط دور کن و ارامش خودتو حفط کن پسرتو ببر با چیز دیگه ای سرگرم کن نقاشی کارتنی بعد ک محیط اروم شد با دخترت برو حرف بزن و بگو ک دوست نداری دختره من حرفای زشت بزنه بگو دوسداری خانم و با ادب ترین دختر دنیارو داشته باشی.بهش بگو داداشت هنو کوچیکه تو باید با مهربونی صحبت کنی باهاش اگه گوش نکرد بهش بگو منو صدا کن تا بیام ببرمش ولی حرف زشت زدن هیچ چیزیو درست نمیکنه فقط همه میگن چ دختر بی ادبی(اگه دخترتو دعوا کنی باعث میشه از برادرش بدش بیاد و دلیل دعواهای شمارو مسببشو برادرش بدونه و ازش متنفر بشه )هیچ وقت این کارو نکن اصن تو دعوای بچه ها یا باید هر دورو دعوا کرد یا هیچکدوم .دلش میشکنه 

👩‍👧‍👧❤😍
من ی دختر دارم ولی خانواده بابام اینا پرجمعیت بودیم ببین عزیزم ب هیچ وجه وقتی دعوا میکنن شما دخترتو ...

آره دقیقا

پدر و مادر من با طرفداری خواهر کوچیکم منو از چند فرزندی متنفر کردن

برا همین یه دختر آوردم فقط

اگه اونا رفتار درستی داشتن منو نسبت به خواهرم کینه ای نمیگردن و خواهر برادر رو از چشمم نمی انداختن

اگه کمی میفهمیدن که باید منو هول بدن که یه بچه دیگه بیارم الان دخترم تک نبود

همش گفتن بچه چیه اوف بچه فقط غصه اس همون یکی کافیه

ازشون دلخورم

شما چی میگین؟

معمولا میگم بچه اس و نمیفهمه که باید بیاد یا نه،ولی به پسرم الان یاد دادم که اجازه بگیره و اجازه میگیره، مثلا اجازه میدی من دفتر بردارم،با زبون خودش، و اون هم اجازه میده، ولی خوب همیشه که این جوری نیست،مثلا یه بار خونه مامانم اینا بودیم دخترم با گوشی باباش بازی میکرد و پسرم تبلت، تا پسرم گوشی رو دید رفت سراغ دخترم ،اونم نداد و دعوا ، خیلی دلم برای دخترم سوخت، پسرم رو دعوا کردم که نباید این کارو انجام میدادی، ولی خودمم خجالت کشیدم، خواهرم خیلی حسوده نسبت به من و کلی خندیدن ، دخترش از دخترم بزرگتره و یه جورایی رقیبش و تنها دوسته دخترم،

معمولا میگم بچه اس و نمیفهمه که باید بیاد یا نه،ولی به پسرم الان یاد دادم که اجازه بگیره و اجازه میگ ...

چه سخته خب باید دخترتو قانع کنی پسرت که هنو خیلـــــی کوچولعه

من ی دختر دارم ولی خانواده بابام اینا پرجمعیت بودیم ببین عزیزم ب هیچ وجه وقتی دعوا میکنن شما دخترتو ...

ممنون از راهنماییتون، حتما این کارو میکنم ، امیدوارم اثر بذاره ، اره دخترم خیلی بیچاره داره اذیت میشه ،چون بزرگتره ،قبل از به دنیا اومدن پسرم ،من انقدر براش وقت میذاشتم که همه حسودی رابطمونو میکردن و میخواستن با حرفاشون فاصله ایجاد کنن ،خودمم ناراحتم،بعضی وقتا میگم نمیتونم هیچ کاری کنم یا بچه هامو اون جور که میخوام بار بیارم، میترسم از بی تربیت شدن بچه هام ،