هميشك مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 36 عنوان روتین پوستی 110 بازدید | 8 پست لطفا نوع پوست و روتین پوستی تونو بگین 1399/11/23 | 07:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saharkhanoooooom عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 2216 بنام خداباسلام😁پوستم چربه.صبحا صابون استخودوس میزنم براکم شدن چربی پوستمصدافتاب وکرم دورچشمهفته ایم ۱بار الی ۲بار ماسک لایه بردار و اسکرابشبام قبل خواب باز صابون و مرطوب کننده وکرم دورچشمتمام😁😁 دخترم معجزه ی زندگیمه.مرسی خداجون
هميشك مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 36 بنام خدا باسلام😁 پوستم چربه. صبحا صابون استخودوس میزنم براکم شدن چربی پوستم صدافتاب وکرم دورچشم ... خب اینا رو کاش دقیق با مارک و اینا می گفتی من ۲۷سالمه پوست و مو انگار گلیسیرین تولید می کنه انقدررررر چربم ی روز در میان میرم حموم چه کنم
saharkhanoooooom عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 2216 خب اینا رو کاش دقیق با مارک و اینا می گفتی من ۲۷سالمه پوست و مو انگار گلیسیرین تولید می کنه انقدرررر ... همشون مارک لدورا هستن.تبلیغ نیستا.چون الان درمورد محصولاتش خیلی صحبت هست.من چون شنیده بودم خوبن گرفتم دارم استفاده میکنم.روی من ک جواب داده دخترم معجزه ی زندگیمه.مرسی خداجون
هميشك مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 36 همشون مارک لدورا هستن.تبلیغ نیستا.چون الان درمورد محصولاتش خیلی صحبت هست.من چون شنیده بودم خوبن گرفت ... خواب بودم ببخشید .هر موقع شد برام بنویس چه محصولاتی از لدورا بگیرم اتفاقا یکی هست بازاریابه آشناست.
saharkhanoooooom عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 2216 خواب بودم ببخشید .هر موقع شد برام بنویس چه محصولاتی از لدورا بگیرم اتفاقا یکی هست بازاریابه آش ... پک ضدلکش هست ک من گرفتم.شامل:اسکراب وماسک پیلاف واون صابونه ک گفتم.اگ خاستی بگیری حتمانوع پوستتو بهش بگومتناسب بانوع پوستت بهت صابون وکرم وصدافتاب بدهاگ پوستت افتادگی داره وشل شده ماسازورش روبگیر دخترم معجزه ی زندگیمه.مرسی خداجون
هميشك مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 36 پک ضدلکش هست ک من گرفتم.شامل:اسکراب وماسک پیلاف واون صابونه ک گفتم.اگ خاستی بگیری حتمانوع پوستتو بهش ... خیلی ممنونم ازت حتما می گیرمش
saharkhanoooooom عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 2216 خیلی ممنونم ازت حتما می گیرمش فدات خواهش.❤ دخترم معجزه ی زندگیمه.مرسی خداجون
mehikhan عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 183 خب بگم که من از انواع ماسک صورت و اسکراب پا و فیس براش استفاده میکنم که خدارو شکر از همش راضی بودم به خصوص اسکراب پا که گرفتم.