2777
2789

۱۸ گیگ حجم از نتم باقی مونده بود که امشب سوخت!!!!!!  چقدر می تونستم باهاش فیلم دانلود کنم!!!  حرومشون باشه من که پولش داده بودم!!!😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

حتما زنگ بزنید ۲۰۲۰ و بپرسید حجم نت ماهیانه اتون چه روزی شارژ می شه!!!! و چند روز قبلش شارژ نت کامل مصرف کنید!!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

منم الان توی 2 راهی بدی گیر کردم😂

یه 4 گیگ هدیه دارم که اول اون باید تموم شه بعد بقیه بسته ها.... 

بعد من هواسم نبود رفتم یه نامحدود یه شبه گرفتم که چیزی دانلود کنم... 

الان موندم اگه دانلود کنم از اون هدیه کم میشه و تموم میشه دیگه ندارمش و اگه نکنم نامحدود تلف میشه😐😕

عالیجناب عشق❤️...تو نداشته منی... وقتی تو نباشی... به چه کارم می آید... این همه آسمان.🎠🌠

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال ما ۲۱ هرماه تمدید میشه یه وای چقدررررررر حیف شد

من همیشه فکر می کردم این شارژ اضافه می شه به شارژ ماه بعد!!!!!!😔😔😔😔

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
جگرم کباب کردی دختر  زور داره

دقیقا!!!!!!!!!!!😩😩😩😩😩😩

اوف چقد بد ماهی چند گیگه؟کدوم شرکت؟

ماهی ۴۰ گیگ ۲۵ تومن

ما ماهی ۲۰۰گیگ هم شده خریدم اصلا بصرفه نیس مخابرات سرعت پایین،قیمت بالا

شما از کجا می خرید؟ 

ما ماهی ۲۰۰گیگ هم شده خریدم اصلا بصرفه نیس مخابرات سرعت پایین،قیمت بالا

واقعا سرعتشون پایینه!!!   امروز گفتم از صبح دانلود کنم اینترنت وصل نمی شد!!  تا اینکه ۹ شب بالاخره وصل شد و تو سه ساعت فقط تونستم ۴ گیگ دانلود کنم!!