2777
2789

من اولین باره تاپیک میزنم 

درواقع میخوام باهاتون دردو دل کنم 

من بخاطر مشکلاتی که داشتم تو یه دوره ای از زندگیم ک بر میگرده به ۵ سال و ۳ سال پیش واقعااااا یه دختر عصبی و پرخاشگر شدم یعنی به حدی که خودم از رفتارم خسته شدم ،

یه دختری شدم ک خانواده پر جمعیتی داره و دورش پره آدمه  ولی شدیدا شدیدا احساس تنهایی میکنه ،

احساس خفگی که انگار سرم زیر آبه و گلوم فشار میاد 

خیلی به خودکشی فکر میکنم ولی واقعا جرعتشو ندارم از اینکه مادرم بعدش چی میشه ابجیم چی میشه میترسم و نمیتونم خلاص کنم خودمو

شوهرم و مادرم میگن بریم مشاور و بیمارستان،

میترسم برم 

میگن قرصا باعث بیخیالی میشه و خوبت میکنه ولی من اصلا دلم نمیخواد نسبت به همه چیز بیخیال باشم ، دلم میخواد عین قبل باشم و خوشحالی و  از ته دلم درک کنم

نمیدونم میفهمم منو یا ن ولی حس خیلی بدیه انگار با هیچ چیزی خوشال نمی شی و همش تنهایی و تو تاریکی فرو رفتی

، انتظار ندارم  راه درمان بدین چون قراره برم مشاور ولی تا الان که ۴ سال شده اینارو تو دلم نگهداشتم و با کسی دردو دل نکردم واقعا نیاز داشتم به کسی بگم و خواهش میکنم شده حتی یه نفرتون برام یه جمله آرامش بخش بگین🙁😢

●•هدفـم آزادی! دیـنم انـسانـیت! مکتـبم ؋ـمیـنیـسم!

ته دلت چی ازارت میده چی میخای

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرت چی الان میتونه خوبت کنه

الهم العجل لولیک الفرج                                  خداروشکر من دوباره مادر شدم خداروهزاران مرتبه شکر که مادر دوتا گل پسرم                                               آقا محمدامین واقا محمدصدرا عشق های من دوستون دارم 

فکر کن مشکلاتت اومدن و رفتن و تموم شدن

پس تو چرا هنوز داری خودتو عذاب میدی؟ چرا هنوز داری یه مشکل به مشکلاتت اضافه میکنی؟

وقتی تونستی در مقابل مشکلات قبلت مقاومت کنی پس ادم قوی و لایقی هستی و میتونی الان هم بجنگی

زندگی کن و زندگی کن و زندگی گذشته رفته و دیگه هم قرار نیست برگرده...

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
فکر کن مشکلاتت اومدن و رفتن و تموم شدن پس تو چرا هنوز داری خودتو عذاب میدی؟ چرا هنوز داری یه مشکل ب ...

ولی گذشته بخشی از زندگیه آدمه  از یاد نمیره کم رنگ میشه ،

احساس میکنم از بس تو خودم ریختم مغزم هنگ کرده 

از تو فقط یک دونه تو دنیاس به خودت برس...باور کن هیچکس اندازه خودت نمیتونه بهت آرامش بده...و هیچکس تو رو بهتر از خودت نمیشناسه که بخاد کمکت کنه...من پناه میبرم به کارای هنری مثل موسیقی گوش دادن سنتور زدن طراحی کردن و خیلی کارای دیگه که حالمو خوب میکنه 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...مولانا. 
ولی گذشته بخشی از زندگیه آدمه  از یاد نمیره کم رنگ میشه ، احساس میکنم از بس تو خودم ریختم مغزم ...

درسته تو ذهن ادم میمونه هک میشه ولی دیگه هم برنمیگرده

اما میتونی درستش کنی میتونی اینده قشنگ برای خودت بسازی دوس داری ایندتم مثل گذشته باشه؟

ما زمان زیادی برای زندگی نداریم پس اون چیزایی که از گذشتت همراه خودت اوردی و بنداز دور و چیزای جدید و قشنگ برای خودت بساز

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
از تو فقط یک دونه تو دنیاس به خودت برس...باور کن هیچکس اندازه خودت نمیتونه بهت آرامش بده...و هیچکس ت ...

میدونی چیه همیشه سعی کردم بهترین باشم خودمو یادم رفته ،

تنها وقتی ک یکم از گذشته دور میشم پیانو زدنه در حد ۵ دقیقه و باز حالت های قبلی 

یکی دوبار با  کسایی ک باهاشون راحتت حرف زدم ولی همه فکر میکنن فیلمه و خوشی زده زیر دلم 

نمیدونم چرا هیشکی حتی یزره درکم نمیکنه😢😢😢😢