2777
2789
عنوان

بیایین ببینم😂😂😐

147 بازدید | 16 پست

بخدا الان گریه میکنم

عصبانیتم اروم نمیشه یکی ناحق حقم خورده خداااا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دوستان لطفا فقط ریپ بزنین لایک نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزرگ میشی یادت میره🙃🙃

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔

برو ی کاغذ خوردکار ور دار رو کاغذ بهش براش بدو بیراه بنویس بده پست ببره در خونشون(عهد قاجار طوری)😐

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
راهکار بدین اروم بشم نمیتونم بخوابم نه میتونم به کارا برسم خون خونم میخوره🥺🥺

خب اگه میتونی برو سعی کن حقتو پس بگیری

بیخیالِ دنیا بابا جان🌸بخند گیانم    https://t.me/ash_mast تیکر رسیدن به خواسته 
یعنی الان یکی حق تورو بخوره درسته تا تو بزرگ بشی یادت بره

من بدبخته اونقدر حقمو خوردن دیگه عادت کردم 🙃مجبورم چون دفاع هم کنم ادم بده من میشم تصمیم گرفتم سکوت کنم

زدم توگوش زندگی رفت بابزرگترش اومد 😐🖤دیوانه شمردندمرامردم این شهراما دل من تنگ خودم بود دمادم🙂😞 بدم میاد شاد باشم 🙂میدونی چرا؟؟چون هروقت شادبودم یهویکی زد توذوقم دلم شکست 😅میشه خندیدولی خوشحال نبود😅عشق قشنگه ولی تنهایی ترجیح داره بع آدمایی که فقط لب ودهنن 🙂💔
من بدبخته اونقدر حقمو خوردن دیگه عادت کردم 🙃مجبورم چون دفاع هم کنم ادم بده من میشم تصمیم گرفتم سکوت ...

تا الان سکوت کردم نمیشه دیگه نمیتونم

دوستان لطفا فقط ریپ بزنین لایک نکنید
تا الان سکوت کردم نمیشه دیگه نمیتونم

فقط خودت غصه میخوری همین 

اگه دست من بود ک میکردم

اگرواااقعا هیچ کاری از دستت برنمیاد پس دیگه سعی کن بهش فکر نکنی ک هی عصبانی بشی

یه دوش سبک بگیر و دیگه بهش فکر نکن

خدا عادل و بزرگه .. 

بیخیالِ دنیا بابا جان🌸بخند گیانم    https://t.me/ash_mast تیکر رسیدن به خواسته