2777
2789

عقد کرده ام ) شب یلدا با برادرش دعوا کردم مقصر اون بود به مادرم فش داد گفتم درست حرف بزن زد تو گوشم منم زدم و اینا بعد حملخ کرد بهم جلوشو گرفتن گفت به مادرم دخترت دیگ پاشو خونه ما نزاره اینا بکنار شوهرم حالش خیلی بد شد طرف منو گرفت خدااااایی پشت من بودبقلم میکرد همش اونو فش میداد رگاش از عصبانیت زده بود بیرون چشماش پر شده بود داد و بیداد میگرد با باباش حتی دعوا کرد با بحث هنوزم با داداشش قهره بخاطر من تا چند وقت بعد اونم داداششو فش میداد میگفت مقصر اون بود اسمشو جلوی من نیارید 

تا اینکه ده روز پیش با داداش من پشت گوشی بحث کرده بود و مقصر شوهر من بود داداش من به شوهرم گفته بود دیگه اینجا خونه ما نیا الان من به شوهرم گفتم بیا اینجا بعد 

سالهاست منتظرآمدن روزهای بهترم ولی نمیدانم چرا هنوز هم دیروز ها بهترند ... 🙃🥀🌈

اووف ..همون اول روتون ب هم باز شده

سخت بشه تغییرش داد

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت مگه تو میای من بیام گفتم قضیه من باتو فرق داره خانواده تو از او به بعد سایه منو با تیر میزنن باهام قهرن خلاصه شروع شدمن گفتم هیجوقت موضوع دعوای منو داداشتو با موضوع خودت و داداشم یکی نکن زمین تا اسمون فرقشه خودتم میدونی

برای اولین بار گفت تو نباید جواب اونو میدادی درسته اون شروع کرد ولی توام بی جواب نزاشتی اون زد توام زدی بی احترامی کرد گردی 

اون تاقبل دعواش با داداشم کلا میگفت حق باتوعه کله مقصره اونه الان چرا حرفاشو عوض کرده ؟ 

گفت مگه تو میای من بیام گفتم قضیه من باتو فرق داره خانواده تو از او به بعد سایه منو با تیر میزنن باه ...

تا اینجای کار باید بگم اشتباه کردی عزیزم اینجوری گفتی . هر چند شوهرت مقصر بوده ولی چون یبار دفاع کرده منتظر بوده توهم ازش دفاع کنی باید با شوهرت حرف میزدی از دلش در میاوردی میگفتی تو ببخش تو بزرگواری و ... از اونورم داداشتو آروم میکردی که میدونم حق با تو بود ولی نباید بد حرف میزدی و شوهرمه و چرا نباید بیاد اینجا ما عقدیم جایی نداریم بریم بعد از پدر یا مادرت میخواستی زنگ بزنن شوهرت بیاد خونشون