2777
2789

سلام دوستان 

لطفا با دقت بخونید و بهم بگید کسی هست مثل من بوده باشه یا اطرافیانش؟بیاید راهنماییم کنید چرا اینجوری شدم.

خواهش می کنم سوال های خودتونو اینجا نپرسید.

یکسال جلوگیری نداشتم و دکتر رفتم . آزمایش که گرفت بهم گفت هم خودم هم شوهرم خیلی کم ضعیفیم ماه اول فقط داروهای تقویتی و ویتامین نوشت.

پریودیهام با اقدام نامنظم شدن و نمیدونم سیکل هام چند روزه هستند و کی تخمک گذاری دارم.

این ماه اولین دوره ای هست که از پنج تا نه پریودی کلومیفن مصرف کردم.

روز هشت پریودیم درد شکمی و ترشحات غلیظ تخم مرغی زیادی داشتم و یکی از دوستان گفتن تخمک گذاریه اقدام کن منم اقدام کردم.

تا قبل از روز هشت هیچ عوارضی از کلومیفن نداشتم.

امروز،روز دهمه پریودیمه و من از دیروز بعدازظهر کمردرد و علائم پریودی دارم.

توهم و تلقین نیست هرلحظه با خودم میگم نکنه دارم پریود میشم.

من تو پریودیهام تهوع،کمردرد،گرفتگی زیرناف،نفخ همه اینا رو داشتم الانم همه اینا رو از دیروز بعدازظهر دارم.

لطفا با دقت بخونید و بهم بگید کسی هست مثل من بوده باشه یا اطرافیانش؟بیاید راهنماییم کنید چرا اینجوری شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم علائم تخمک گذاریته اولا

دوما از عوارض قرص های تحریک کننده تخمدان هست

سوما کیت تخمک گذاری میتونی بخری ببینی کی تخمکت آزاد میشه یا بری سونو ببینی سایز فولیکولات چند شده آمپول hcgاینا بزنی که آزاد بشه

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
دخترطلاجون یعنی دارم تخمک آزاد می کنم دوباره؟ از دیروز بعدازظهر ترشحاتم فقط بیرنگه اصلا غلظت ترشحات ...

انقد درگیر ترشحات نباش..منم 5 ماه اقدامم همون شب تخمک گذاری و کیت lhمثبت بود..اما کو😢😢

یه شب درمیون اقدام کن اصلا به زمان تخمک گذاریت توجه نکن..آبجی من میگفت بعد یه سال با کلومیفن و آمپول باردار شده

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
عزیزم علائم تخمک گذاریته اولا دوما از عوارض قرص های تحریک کننده تخمدان هست سوما کیت تخمک گذاری میت ...

ممنون از نظرت عزیزم اما سونو و آمپولو که دکتر باید واسم بنویسه و ننوشته تا صلاح ندونه و ننویسه که خودسر نمیتونم بزنم.

کیت هم تا حالا استفاده نکردم اما با توجه به ترشحاتم متوجه شدم که تخمک گذاری بوده 

فقط علائم پرودی رو متوجه نمیشم چرا دارم

علائم پریودی از عوارض کلومیفنه؟اونم به این سرعت؟

انقد درگیر ترشحات نباش..منم 5 ماه اقدامم همون شب تخمک گذاری و کیت lhمثبت بود..اما کو😢😢 یه شب درمی ...

ترشحات واسم مسئله ساز نیست من درد پریودیشو متوجه نمیشم

شما هم درد پریودی رو تو روزای هشت و نه داشتید؟