2777
2789

سلام دوستان میشه منو راهنمایی کنید 

من بیییییییی نهااااایت ناخن میخورم طوری که به سوزش میوفته گوشه هاش یا اطراف ناخن هام ترک میکنم ولی باز دوباره انجام میدم 

به نظرتون برای یه مدت کوتاه میشه ناخن بکارم شاید کمک کنه به ترک کردن جویدن ناخن هام.اگه تا حالا این کارو نکردم فقط بخاطر نماز و غسل بوده ولی دیگه خسته شدم از اینکه همش ناخن میخورم و واقعا ناخن هام زشت شده و ظرافت نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلخک بزن 

لا اکراه فی الدین دوست عزیز!🔴اگه آرمی هستی ،توی تاپیک هام نظر نده یا پست هام رو ریپ نزن ☺ entj عشق شیرکاکائو😌🤞🏻اوتاکو هستمم*باکا🤭 •پاترهدم• اسمم آیدا💃🏼                                                                

اگه ناخون میجوی زیر کاشت ناخونت داغونتر هم میشه.باید دنبال روش روان شناسی یا روان پزشکی برای رفع استرس هات باشی .حالا یا دارو بهت بده روان پزشک یا که بری روان شناس ماساژ و مشاوره بهت بده تا ترک کنی این کارو.

دوستم ناخنای کاشته ش رو انقد ور میرفت با دندون ک بعضیاش میوفتاد 😐

البته منم همینکارو کردم بار اول بعد افتادن ولی دفعه دوم نه بعد از یک ماه واقعا بهتر شدم فقط بخاطر نماز و غسلم که به دلم نبود و شک داشتم درشون آوردم 

ژلیش بهتر از کاشته؟ ظزیف و قشنگه؟ میشه یه کم توضیح بدی درموردش

حالم خیلی بده نمیتونم توضیح بدم .ولی همینقدر بدون ک کاشت با ژلیش تنها تفاوتش اینکه کاشت ناخونتون بلند میکنه بعد ژلیش .اما ژلیش فقط مثل لاکه لب پر نمیشه و ناخونتو۱میلیمتری زخیم تر میکنه اما محححکم.برا ترک حویدن ناخون حتما امتحان کن.کاشت ۳برابر ژلیشه قیمتش تقریبا