2777
2789

اونایی که دانشجو بودید و ازدواج کردید، دوستان سخت بوده واستون؟ تونستین پیشرفت کنین؟ به نظرتون انتخاب درستی برای ازدواج کردید و چه خصوصیاتی باید داشته باشه همسر یک دانشجو؟ همسرتون هم دانشجوعه یا نه چقدر اختلاف سنی دارید؟

کلا سخت ترین قسمتش چی بوده؟

نصیحتی، تجربه ای چیزی؟چه دانشجو ها چه بقیه  

مرسی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سر پسر اولم ارشد میخوندم و باردار بودم فاجعه بود چون شاغلم بودم و هستم 

ولی از دیدم دختری که صرفا دانشجو هست نباید ازدواج کنه ...چه لزومی داره بدون تکمیل درس و کار داشتن ازدواج کرد ؟

من دانشجو بودم همکلاسم عاشقم شد بابام اجازه نداد سالها گذشته و میبینم واقعا خوب شد ازدواج نکردم اینطور خیلی پیشرفت کردم ، به شرایط خودت بسته است ببین خونه پدر و مجردی راه رشد داری یا با ازدواج خودت بهتر از هر کسی میتونی کمک کنی به خودت و احساسی تصمیم نگیر

من سر پسر اولم ارشد میخوندم و باردار بودم فاجعه بود چون شاغلم بودم و هستم  ولی از دیدم دختری ک ...

نمیدونم والا

کلا سردرگمم

بدی اینه که هدف خیلی قطعی و مشخصی ندارم  

نمیدونم والا کلا سردرگمم بدی اینه که هدف خیلی قطعی و مشخصی ندارم    

خوب واسه همینه 

چون هدف خاصی نداری فکر میکنی پس برم ازدواج کنم مثل بقیه 

زندگی شخصی و پیشرفت فردی نداشته باشی ..به هیچ دردی نمیخوره ازدواج ...مخصوصا تو این دوره زمونه 

من دو ترمم مونده بود ازدواج کردم، چون هنوز مستقل نبودیم، خونه ی پدرشوهر درس خوندن خیلی سخته خیلی، از یه طرف بایستی زن خونه باشی از یه طرف درس بخونی، از یه طرف شوهرداری کنی، سخت بود ولی گذشت

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

من دو ترمم مونده بود ازدواج کردم، چون هنوز مستقل نبودیم، خونه ی پدرشوهر درس خوندن خیلی سخته خیلی، از ...

الان که به گذشته نگاه میکنین باز همون انتخاب رو میکردین؟

شوهرتون حمایتتون میکردن توی درس واینا؟