2777
2789
عنوان

مراقبت از بخیه زایمان طبیعی

789 بازدید | 4 پست

سلام دوستان طبیعی زایمان کردم و بخیه خوردم. خیلی درد دارم و جای بخیه ها ورم کرده. ۴ روز گذشته و نمیتونم  راه برم . بزور میتونم بلند بشم چون تکون میخورم از درد رنگم سفید میشه. بنظرتون طبیعیه؟ مراقبت هایی که گفتن هم انجام میدم.بعد توالت سشوار میکشم و کرم الفا میزنم. بتادین میزنم . چرا اینقدر درد و تورم دارم؟ شما از تجربیاتتون بگید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انقدر بد زخم بودم که اما اینکارو کن دو هفته دیگه کامله کامل خوب میشی .بعده هر دستشویی اول خودتو با آب بشور بعد با شامپو بچه چون مرطوب کنندگی داره در آخرم سرم شست و شو بزن و بیا بیرون ۵ دقیقه با سشوار که باده ولرم داره خودتو خشک کن ‌.پدتو تند تند عوض کن .اصلا تو محلول بتادین نشین چون باعث میشه بخیه هات خشک بشن و مثله سوزن فرو بره اذیت بشی .با سرم شست شو خودتو بشور عالیه ‌.کپسول آناهیل تونستی پیدا کنی خیلی خوبه هر ۱۲ ساعت ۱ دونه باعث میشه بخیه هات زود جوش بخوره