2777
2789
عنوان

دلم گرفته...

130 بازدید | 16 پست

دلم گرفته،

دلم عجیب گرفته است.

و هیچ چیز،

نه این دقایق خوشبو، که روی شاخه نارنج می‌شود خاموش،

نه این صداقت حرفی، که در سکوت میان دو برگ این گل شب بوست،

نه هیچ چیز مرا از هجوم خالی اطراف نمی‌رهاند.

و فکر می‌کنم

که این ترنم موزون حزن تا به ابد

شنیده خواهد شد."

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دلم گرفته زندگی خوبی داشتم سر یه دعوای کوچیک کاملا بهم‌ریخت یازده ماه نه من رفتم خونم نه همسرم اومد زمانی ک اومدم فهمیدم باردارم ب همسرم زنگ زدم گفت ما بدرد هم‌نمیخوریم کل بارداریم تنها بودم به هرکی رسید گفت بگید جدا بشه منم ماشین و حساباشو توقیف کردم ماه پنجم بارداریم غررورمو زیرپام گزاشتم برگشتم خونم بهم گفت برو دوماه دیگه بیا گفت تمکم عادتای بدمو دارم هیچ کدومو کنار نمیزارم باهرکی بودم هستم منم دست ازپا دراز تر دوباره برگشتم خونه مامانم ماه هشتم بستری شدم اصلا براش مهم نبود گفت حسابمو ازاد کن نکردم بچمو تنها بدنیا اوردم رفتم خونم بدون بچم لباسامو بیارم صاحبخونم گفت دختر میارن دوستاش خواهرمم دیده بودش ک ی دختر جلوی ماشینشه میخندن در خونمو باز کردم رفتم داخل نابود شدم خونم پر بود از منقلی ک کنارش بافور و تریاک بود یه کیف پراز ناس ناامید برگشتم خونم گزشت تا اینکه ۳ هفته پیش برگشت هم‌خودش هم‌خونوادش تونستن مخمو شستشو بدن مامانم واسش شرط گزاشت درواقع ی سنگ‌انداخت جلو پاش اما اون کارو انجام‌داد ماشینشو فروخت خونه جدید گرفت منم ماشینشو ازاد کردم الانم داره اسباب کشی میکنه و من مثل خر تو گل گیر کردم 

میدونم عوض نشده اما دوسش دارم میدونم ممکنه بدتر بشه اما دوسش دارم مشاوره رفتم گفت اشتباه نکن برنگرد تازمانی ک درست بشه اما من فقط یه فردارو وقت دارم ک دوباره دادخواست توقیف ماشبنشو بدم و باهاش خداحافظی کنم چون قراره پس فردا بیاد دنبالم بریم خونمون و میدونم اگ برم دیگه نمیزاره برگردم خونه مامانم و بعدا اگ بخوام جدابشم همون ماشینه ک تنها چیزیه ک داره رو هم از دست میدم حالا چیکارکنم 😭

منم دلم گرفته زندگی خوبی داشتم سر یه دعوای کوچیک کاملا بهم‌ریخت یازده ماه نه من رفتم خونم نه همسرم ا ...

توروخدا فقط یکیتون بگید من باید چیکارکنم همسرم رفیق بازه دوتااز دوستاش روابط نامشروع دارن .ولخرجه معلوم‌نیست خرج کی میکنه اصلا یه دقه میگم برگردم دوسش دارم بچمم بی پدر بزرگ نشه 

امت یه دقه بعد میگم اخه مگه من چقدر جون دارم ک باشک زندگی کنم 

منم دلم گرفته زندگی خوبی داشتم سر یه دعوای کوچیک کاملا بهم‌ریخت یازده ماه نه من رفتم خونم نه همسرم ا ...

برنگردعزیزم اشتباه نکن  این مردیه عمراشنباه کرده بایه روزدرست نمیشه خواهش میکنم قوی باش وبیشترازاون خودت وبچتودوس داشته باش

توروخدا فقط یکیتون بگید من باید چیکارکنم همسرم رفیق بازه دوتااز دوستاش روابط نامشروع دارن .ولخرجه مع ...

بچت بی پدربزرگ بشه بهتره تابا یاپدر بد بزرگ بشه وکل روح وروانش بهم بریزه

برنگردعزیزم اشتباه نکن  این مردیه عمراشنباه کرده بایه روزدرست نمیشه خواهش میکنم قوی باش وبیشترا ...

بیست سال به مرد غریبه نگاه نکردم رله خودمو رفتم درحق هیچ کس ظلمی نکردم نمیدونم چرا یه همچبن ادمی شد شوهر من من چی کم داشتم‌مگه الان همسن و سالای من مشغول خوش گذرونین و من بیچاره باید ب فکر خیانت شوهرم باشم و اینده دخترکم 

بیست سال به مرد غریبه نگاه نکردم رله خودمو رفتم درحق هیچ کس ظلمی نکردم نمیدونم چرا یه همچبن ادمی شد ...

دیگه چی شدوچرااینجوری شدفایده نداره بایدفک کنی الان بهترین راه چیه؟ازخودت میپرسم فک میکنی درست میشه؟فقط لطفاباخودت صادق باس

بیست سال به مرد غریبه نگاه نکردم رله خودمو رفتم درحق هیچ کس ظلمی نکردم نمیدونم چرا یه همچبن ادمی شد ...

اگه دخترت بزرگ بشه وشاهدخیانت پدرش بشه دیگه به هیچ مردی وحتی به هیچ آدمی اعتمادنمیکنه اززندگیت بندازش بیرون مهریتم تمام وکمال بگیر 

دیگه چی شدوچرااینجوری شدفایده نداره بایدفک کنی الان بهترین راه چیه؟ازخودت میپرسم فک میکنی درست میشه؟ ...

نه درست نمیشه ۳۰ سال نشده قبل دلخوش بودم ب مهربونیش اما الان چ‌من چ مامان باباش حرفمون به دو بارنکشیده سریع با تندی جوابمونو میده یا بهمون میگه‌چرت و پرت نگین هزیون نگین الان پنج ساله پول رهن خونمون همونیه ک باباش بهش داده کمترش کردع ک بیشترش نکرده فقط موندم من ب چی این ادم‌دلخوش کردم 

نه درست نمیشه ۳۰ سال نشده قبل دلخوش بودم ب مهربونیش اما الان چ‌من چ مامان باباش حرفمون به دو بارنکشی ...

میدونم کارسختیه توی جامعه ی امروززنی که بایه بچه طلاق بگیره اذیت میشه ولی موندن بااین مردصددرجه بدتره

خونوادت پشتت هستن؟حمایتشونوداری؟

میدونم کارسختیه توی جامعه ی امروززنی که بایه بچه طلاق بگیره اذیت میشه ولی موندن بااین مردصددرجه بدتر ...

بابام فوت کرده اره دارم حمایتشونو اما جدابشم نمیخام توی شهرخودم پیش خونوادم باشم میخام بزارم برم رشت واسه خودمو دخترکم یه زندگی قشنگ بسازم