2777
2789

دوستان من با پسری بودم ک اوایل رابطه اذیت میکردم ولی خوب بعدا خوب شدیمو رابطه و غیره نمیخواس بیرونم نمیرفتم باهاش ولی اذیت میکردم اونم گریه و فلان میکرد پولم خرج میکرد تولد گرفت برام ولی نرفتم خیلی حساس بود منم رفتم با دوسش فقط چت کردم اونم درمورد خود رلم* ولی خب یکم زیاد حرف زدیمو طولانی شد اونم خبرنداش بعدا قهر کردو منم نرفتم دنبالش تا اینکه رفتمو اول گفت نه بعد خودش زنگ زد گفت برگرد  تو اون 4 ماهم با کسی نبوده ولی الان از ی طرف بیرون ابراز علاقه کرد از یه طرف تو مجازی هم گرمه هم خشک حساسیتشم بیشتره خیلی خیلی ازار دهنده اس چک میکنه مدام منو  از ی طرفی ام میگه برا ایندع میخوام باهم باشیم الان تولد گرفته برام من میخام برم ولی نمیدونم چی بگم بفهمم حس واقعیش چیه کمک کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نکنا اصلا دیونه نشی بری باهاشا خودت اذیت میشی پس فردا واسه همه چیت ایراد میگیره هز رنگه مو بگیر ...

عه از کجا میدونی  برگااام  اتفاقا از رنگ مو متنفره و میگ ک فقط من باید باشم دوستاتو ول کن   تجربه داشتی ؟ اوایل فک میکردم دوسم داره غیرتیه ولی الان خیلی زیاد شده جالبه با رنگ مو مامتنش یا رایش مامانش کاری نداره ها فقط ب من گیر میده

عه از کجا میدونی  برگااام  اتفاقا از رنگ مو متنفره و میگ ک فقط من باید باشم دوستاتو ول کن ...

بله دوس پسره خودم همین گند بود منم ولش کردم نمیزاشت از خونههه برم بیرون ، داعم گوشیمو چک میکرد گیر گیر گیر اه اه